Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ilyenkor hogy lehet megoldani...

Ilyenkor hogy lehet megoldani a tisztálkodást?

Figyelt kérdés

Fekvőgipszem van egy hétig. Még csak 2. napja van rajtam, de már most mocskosnak érzem magam. Hajat akarok mosni, és legalább minimálisan megmosakodni.

Az egy hét lejárta után még jön 2 hét járógipsz. :S

Utálom!!!!

2010. febr. 16. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A családtagok szoktak segíteni. Valóban elég kellemetlen, de lehetnél kórházban is, ahol egy idegen mosdatna.
2010. febr. 16. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
hajat nem tudom hogy tudnál mosni, de viszont a mosakodást meg lehet oldani vizesruhával
2010. febr. 16. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Nővéremnek hat hétig volt fekvőgipsze mind a két lábán. Mi úgy oldottuk meg a hajmosást - kétnaponta -, hogy felcsúsztattuk teljesen az ágy fejééig úgy, hogy már csak a vállától lefele volt az ágyon. Én tartottam a nyakát, anyukámá pedig lavórt tett a feje alá és mosdószivaccsal benedvesítette a haját, besamponozta jó alaposan, aztán leöblítette. Ez után becsavartuk törölközőbe, felültettük és megszárítottuk a haját. Utána pedig lemosdattuk jó alaposan.
2010. febr. 16. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
sztem egy hetet simán kibír a hajad hajmosás nélkül, főleg hacsak fekszel otthon.
2010. febr. 16. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Meddig van begipszelve a lábad? Térdig? Attól még lehet fürdeni. Egyszerűen lógasd ki a kádból a gipszes lábadat. Tekerj rá egy szemeteszacskót, hogy ne legyen vizes.
2010. febr. 16. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha hokedlin vagy féllábon valahogy kievickélsz a fürdőszobába (WC-re csak jársz), be lehet hajolni a kádba a hajmosáshoz. Mosakodni meg szivaccsal.
2010. febr. 16. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem biztos az, hogy wc-re is ki tud menni, az én nővéremet is ágytálazni kellett hat hétig. Neki mind a két lábán fekvőgipsz volt, ráadásul combig!
2010. febr. 17. 06:02
 8/8 A kérdező kommentje:

WC-re azért tudok menni. :) A hajmosást is meg fogom tudni oldani. Majd anyum segít. :)

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2010. febr. 17. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!