Létezhet hogy nagyim a mozgás miatt élt sokáig, vagy csak genetika?
Figyelt kérdés
anyai nagymamám 91 éves koráig élt, nem igazán volt jellemző ez a családban, viszont ő '12-es születésű volt és ugye azon kívül hogy sokmindenen keresztülment fiatal korától, már egész korán fizikai munkát dolgozott igaz egy dohánygyárban, de pl. nyugdíjas korától is sokat járt ki a "szőlőbe"a vidéki telekre kisebb mezőgazdasági munkákat végezni. kérdésem hogy a mozgás igazából közrejátszhatott a hosszabb élethez vagy ez csak genetikai dolog volt?2017. febr. 18. 21:37
1/4 anonim válasza:
Én genetikára szavazok. Nekem a legtöbb ember a családomba 90 felett hunyt el. Persze régen több fizikai munkát végeztek szóval az se kizárt hogy a mozgás is befolyásolja.
3/4 anonim válasza:
Nézd meg, a rági parasztok (földművesek!) közt sokkal több volt az éltes, mint most, Pedig akkor nehezebb volt.
4/4 anonim válasza:
Én is a mindekettőre szavazok.
Magában egyik Sem elég. Hiába jó a genetika ha valaki elhagyja magát, és hiába mozog valaki, ha pl. tönkremennek az erei, vagy genetikailag örökli a szívbetegséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!