Tényleg nem harcolhatok a genetika ellen?
Kislány - és kamaszkoromban elég gebe voltam. Aztán amint elértem a 20-at, rohamosan hízni kezdtem, pedig semmit sem változtattam az életmódomon, nem ettem többet, mást, nem lustultam el stb. Most, 25 éves koromra 171 cm és 67 kg vagyok, ami szerintem túl sok. Hájas vagyok, undorodom magamtól, amikor tükörbe nézek. Ezért kb 1,5 hónapja elhatároztam, hogy véget vetek ennek. Azóta heti 3-4x edzek, kardió és erősítő edzéseket felváltva. Anyukám szerint azonban hiába, lehet hogy izmosabb leszek, meg jobb lesz az állóképességem, de fogyni biztosan nem fogok, mert apukám genetikáját örököltem (ő fiatalkorában szintén vékony volt, most 60 évesen pedig majdnem 100 kiló. Állítólag a mamám és a dédim is ugyanilyen volt.) Először csak legyintettem, hogy ez hülyeség, de most már kezdek kételkedni...másfél hónap telt el mióta edzek, és semmi eredmény nem látszik :( Pedig jóval kevesebbet is eszek mint előtte. Anyu szerint ez van, fogadjam el magam így, sőt ha gyerekem lesz, valószínűleg még kövérebb leszek utána. De én ebbe nem tudok beletörődni! Le szeretnék adni minimum 15 kilót!
Szerintetek tényleg nincs értelme harcolnom a genetikám ellen? Úgy szeretnék olyan vékony lenni, mint régebben :(
Valaki jár esetleg ugyanebben a cipőben, akinek sikerült???
Félig igaz, félig hülyeség, mármint amit leírtál.
Ha nem lustultál el akkor sportolsz. Ha sportolsz nem lehetsz olyan hájas, 67 kg-an főleg nem, mert az neked NORMÁL súly.
Ha pedig voltál régen 40 kg 160-170 cm-hez, akkor voltál túl vékony.
A 15 kg fogyás megint egy eltúlzott cél, akkor már kórosan sovány lennél.
Tehát ezek alapján keress fel egy orvost, mert a baj egy része a fejedben van.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!