Ha a barátnőmnek hüvelygombája van akkor engem is kell valahogyan kezelni?
Figyelt kérdés
Csak ma mondta, hogy hüvelygombája van. Régóta együtt vagyunk. Nem tudom hogy kapta el, eddig nem volt ilyen fertőzése. Az érdekelne, hogy lehetséges hogy engem is kezelni kell a gomba ellen?2017. febr. 15. 19:05
1/3 anonim válasza:
Igen mindkettőtöket kezelni kell mert így soha sem gyógyul meg a barátnőd mert vissza fertőzöd.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Sajnos eléggé váratlanul ért. Engem hogyan kell kezelni?
2017. febr. 15. 19:42
3/3 anonim válasza:
Igen,mindenféleképpen kezelni kell. A legjobb a szájon át szedhető kapszula,amiből neked csak 1 darabot,a barátnődnek 1 hét különbséggel kettőt kell bevenni. De ha erre nem gondolt az orvos és nem írt fel neked semmit,akkor vegyél Canesten kenőcsöt és azzal kend magad naponta 2x úgy,hogy a fityma bőre alá is kenjél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!