Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A barátnömnek volt hüvelygombá...

Hadhazi2014 kérdése:

A barátnömnek volt hüvelygombája és elkaptam. Kezeltem de mindig visszajön mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnömnek volt hüvelygombája és elkaptam kanesten kenöcsel kezeltük közösen ö kupot is használt. Kb 4 hónapal késöbb viszajött és mostanába igy van mindig 2 havonta kb elöjön Mindig kezelem canestenel de már nagyon unom h mindig visszajön mit tegyek? élek nem is akarok orvoshoz menni meg amugyis k..va hüjék egyszer voltam vele az elején akkor is fertötlenitöt irt ki... ugyhogy kérek valakitöl valami jo tippet hüjeségre nem vagyok kiváncsi.. jah am magyar canestent használtunk...
2014. aug. 2. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem szexeltek, amíg kezeletik magatokat? Utána is csak óvszerrel jó ideig?
2014. aug. 2. 12:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Kezelés alat nem sexeltünk utána pedig vagy 1 2 hétig ovszerel... de mégis visszajön.. :(
2014. aug. 2. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Így jártam már én is. (25L)

Először azért kaptam el, mert a barátom nem szeretett kezet mosni, meg gumit használni.

Évekkel később is elkaptam. kb 5 hónapig killódtunk vele. Mindig vissza jött.

Kiderült, hogy érzékeny vagyok az ilyesmire, könnyen elkapom és a munkahelyi klotyó sem a tisztaságáról volt híres.

Egyikőtöknek, vagy mindkettőtöknek, jobban oda kellene figyelni a higiéniára és a fertőtlenítésre.

2014. aug. 3. 00:27
 4/5 anonim ***** válasza:
A szuperbiztos módszer: zöldségturmix. Hozzávalók: salátalevelek, petrezselyem, vöröskáposzta levelek, több karika citrom (héja nélkül!), fokhagyma gerezdek, 2 répa (mosott viszont hámozatlan!). Ezeket megmosva berakod a turmixgépbe, és önts még hozzá vizet, hogy a zöldségek felét legalább ellepje. Leturmixolod. Aztán szépen leszűröd és a folyadékot megiszod. Legalább egy pohárral naponta. Ajánlott a párodnak is. Ez jobb módszer mint bármilyen canesten kenőcs vagy kúp, nem beszélve arról hogy nekem egyik sem segített teljesen, eltelt pár nap és mindig visszajöttek a tünetek. Ezt a lötyit a párom és én is rendszeresen isszuk az egészségünkért is alapvetően.
2014. aug. 4. 14:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !! Ezt a turmixot holl találtad ?? Akkor ez bisztos jó ??
2014. aug. 5. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!