Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A barátnőmnek hüvelygombája...

A barátnőmnek hüvelygombája van, és én is elkaptam tőle. A canesten kombi kenőcsöt én is használhatom? F/18

Figyelt kérdés
és a makk nyálkahártya, vagy nem?
2010. júl. 1. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, használhatod.
2010. júl. 1. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:

menj el egy std rendelésre! a hüvelygombát nem biztos hogy elkaptad, de más bőrön élő baci is okozhat hasonló tüneteket. a canesten kenőcs felmrhatja a bőrödet és piszkosul fájni fog.

ha pesti vagy adok egy száot hivd fel, kérj időpontot.

leoltanak (mintát vesznek) ÉS PONTOSAN KITENYÉSZTIK mi okozza a panaszokat.

06208258868

2010. júl. 1. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a barátnődnél orvos diagnosztizálta a gombát, akkor neked is ugyanaz van, az orvos nyilván mondta a lánynak, hogy neked is KELL használni a krémet, ami semmilyen mellékhatást nem fog okozni, csak ha allergiás vagy rá.

De... a hüvelygomba férfiaknál nem okoz semmit tudomásom szerint. Azért kell kezelni, hogy a barátnőd ne kapja vissza tőled, mert fertőzni fertőzöl.

Szóval ha tüneteid vannak, az nem hüvelygomba.

Remélem, nem orvos nélkül akarjátok kúrálgatni magatokat.

2010. júl. 1. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van, a hüvelygomba a férfiakon legtöbbször nem okoz tüneteket, ti csak hordozzátok és alkalomadtán tovább/vissza adjátok a fertőzést. Mindenképpen menjetek mindketten orvoshoz, te urológiára vagy bőr- és nemibeteg gondozóba (nem kell tőle félni, csak a neve ijesztő), a bnőd pedig nőgyógyászhoz!
2010. júl. 1. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

a canesten combi papírjára rá van írva, hogy ajánlott a szexuális partner kezelése a kenőccsel.

nem lesz gond, ha bekened vele.

2010. júl. 1. 16:42
 6/6 A kérdező kommentje:
vannak tünetei, az ORVOS MONDTA. tőle kaptam el a gombát
2010. júl. 6. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!