A barátnőmnek valószínűleg hüvelygombája van de azt mondja, nem érdekli. Hogy vegyem rá, hogy elmenjen orvoshoz?
Én kedvességből elrugdalnám az orvoshoz. Vagy kirúgnám a kapcsolatunkból... Nem játszadozzon már ilyennel.
23/F
Én kiakadnék..nem az a ciki,ha valaki gombát kap,hanem ha valaki nem kezeli.
Nekem sose volt még hüvely gombám ,de ha egyszer lenne ,egyből rohannék a patikába és kezelném mielőtt megfertőzném vele a partneremet...Nem tudom ő mit érez de nekem a pofám leszakadna,ha tudnám hogy gombám van és megfertőzném vele a barátomat...Szerintem fogd meg a kezét és sétálj el vele a nődokihoz ,mert erre valszeg már kevés a sima vénynélküli gyógyszerek ha ennyiszer kijön.
Hagyd ott a francba, hogy lehet egy nő ilyen igénytelen, ápolatlan ?? Még meg érteném, ha nem lenne pénz kenőcsre, de ott van és azzal sem keni magát, akkor bújjon el jó mélyen a föld ála.
Hidd el, jobbat érdemelsz tőle, szerintem te se ilyen kapcsolatra vágysz ahol állandóan megfertőz, és ha úgy elkapod tőle, hogy már nehezen lesz kezelhető az ő hibájából !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!