Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy hete nem keresett,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy hete nem keresett, akkor valószínűleg nem érdeklem, igaz?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit egy buliban láttam meg, és mivel nagyon megtetszett ezért bejelöltem és ráírtam. Másnap már ő írt rám, utána egy hétig nem beszéltünk...(amúgy elég jól elbeszélgettünk) utána ugye eltelt egy hét a második beszélgetésünk óta, mint ugye az előbb említettem, és megint rám írt, ismét jól elbeszélgettünk, rá pár napra én is megint ráírtam, de eltelt már egy hét és nem beszéltünk azóta...én nem akarok megint ráírni, mert nem akarom, hogy nyomulósnak higyjen vagy ilyesmi...lehet hogy már nem is fog írni és egyáltalán nem érdeklem őt? Egyébként ő 18 éves én meg 16.

2015. aug. 9. 22:50
 1/1 anonim ***** válasza:
lehet, de az is lehet, hogy ő sem akar nyomulni, vagy nem tölti az interneten élete nagy részét. Szerintem egyszer-kétszer ráírhatsz még, akkor látja, hogy te érdeklődsz iránta, ha ez kölcsönös akkor ő is gyakrabban fog írni szerintem :)
2015. aug. 9. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!