Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Depresszós vagyok?

Depresszós vagyok?

Figyelt kérdés

Sok munka rám hárul , mert anyukámnak problémái vannak a gerincével. Apukám pegig folyton kiabáll velem . Ma már nem bírtam tovább és elkeztem sírni és nem akartam semmit se csinálni. Ha így megy tovább depressziós leszek? Vagy már az vagyok? Kb 3 éve ez megy.

Az értelmes válaszokat köszönöm!

2016. dec. 27. 21:20
 1/2 anonim válasza:

Addig jó amíg nem kezdesz el depressziósan gondolkodni (úgy érzed hogy nem akarsz tovább élni, vagy legszívesebben elszöknél). Próbáld meg megbeszélni velük, ha így nem megy akkor keress valakit aki neghallgatja és segít megoldani a problémáid (barát/barátnő, ilyesmi).

És egy jó tanács: nem segít ha bántod magad. A depresszió egyik jele ez lehet.

2016. dec. 28. 00:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat !

Próbáltam már beszélni apukámmal de azóta csak azt mondja : Azon még nem gondolkoztál hogy nem bennem van a hiba hanem benned.

De próbálok velük beszélni.

2016. dec. 28. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!