Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS! Mi bajom lehet, és mi...

SOS! Mi bajom lehet, és mi okozhatja? Nagyon megijedtem!

Figyelt kérdés

Csak nemrég kezdtem el kávézni. Először csak ilyen gyenge 3 az 1ben löttyöt, ettől nem éreztem semmit. Majd mikor nagyon sokat kellett tanulnom kirpóbáltam a sima 100%os plikkes kávét, attól éreztem,hogy teljesen feldobott, viszont már akkor jobban is fáztam.

Utána itthon főzögettem magamnak kávét, ettől nem éreztem semmit. Egy nap pedig egy vásáron termoszos kávét ittam-lehet erősebb volt- de utána éreztem,hogy felment a vérnyomásom és már-már remegek.

A napokban megintcsak itthonit iszok.(nem minden nap)

Pár napja észrevettem,hogy folyton hideg a lábfejem. Most reggel,mikor pisilni mentem egy percen keresztül szúrt a szivem, majd alig birtam kitapintani a pulzusom, annyira gyenge volt és alig éreztem, lassú is volt.

Eléggé megijedtem, nem tudom mi lehet velem.

Azt olvastam,hogy a hideg végtag keringési problémának is betudható, de ez lehet a kávé miatt vagy véletlen egyszerre történtek a dolgok? Most is nagyon hideg a lábam,pedig meleg van.

Alig mozgok a nyár óta, ha ez is fontos.

Sajnos orvoshoz menni itt nem tudok, egyáltalán nem tudom a nyelvet, hétvégén hazamehetek ha esetleg komolyabb bajom lehet.

Volt már veletek ilyen, mi történhet?:S

2016. dec. 15. 06:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen,a legtöbb szorongás a vegetatív(nem tudatos) idegrendszer zavarából ered.
2016. dec. 16. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!