Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fenékből illetve...

Hogyan tudnék fenékből illetve combokból fogyni?

Figyelt kérdés
Legtöbbször a súlyokkal való guggolás-felállást javasolják, de ez azért nem jó, mert van egy sérülés elől a lábszáramon, így azt nem terhelhetem túl. Van valami más megoldás?
2010. máj. 2. 02:48
 1/2 anonim ***** válasza:
én mióta nem csinálok semmit sem, mármint nem futok, meg nem tornázok, azóta sokkal vékonyabba combom, viszont enni is tök keveset eszek, szerintem nem a sprot, hanem a kajálás a lényeg, pl ne egyél lisztet, kenyeret és tésztákat, ennyi :)
2010. máj. 2. 03:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Jo kerdes, ezt en is szeretnem tudni. Amiota nem tornaszok megvastagodtak a combjaim es tulsuly van a fenekemen, csak ez a ket testresz problemas. De ha elkezdek tornaszni es nem dietazom, mintha szaladnanak a kilok a fenekemre, a felsotestemre pedig egy gramm sem megy fel.
2010. máj. 2. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!