Hasról fogyni, de hogyan? 14/L
Fogyni szeretnék, esetleg tudtok olyan módszert amivel főleg a hasamról tudék fogyni? És kb. mennyit kell fogynom ahhoz, hogy normális testsúlyom legyen?
176 cm és 70 kg vagyok. 14/L
Ideális súlyod van, nincs szükséged fogyásra. 14 éves korban egyébként sem kellene fogyózni.
Próbálj meg egészségesen étkezni (napi ötször kevesebbet, sok zöldséget, gyümölcsöt, lehetőleg sovány húsokat egyél) és kezdj el sportolni:)
Nem lehet helyileg fogyni. A te korodban fogyózni eléggé veszélyes, úgyhogy ahhelyett inkább próbálj meg egészségesen étkezni, kevesebb édességet enni (vagy egyáltalán ne, az a legjobb), nem nassolni és sok vizet inni (és cukrosat nem).
Ha kihúzod magad rendesen, tehát mellkasodat kitolod, vállaidat hátrahúzod és nem jársz görbén, akkor a hasad automatikusan behúzódik kicsit és azonnal kisebbnek fog tűnni (te meg vékonyabbnak és szebb lesz a járásod is).
És még valami: felülről nagyobbnak tűnik az ember hasa, mások nem úgy látják, mint te... Ez hülyeségnek tűnik, de igaz, én mindig úgy látom, hogy azért van egy kis pocim, de mondták már, hogy milyen szép lapos a hasam. Meg is voltam lepődve, mert egyáltalán nem olyan lapos az, de fotókon meg elölről tényleg nem látszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!