Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hasról fogyni, de hogyan? 14/L

Hasról fogyni, de hogyan? 14/L

Figyelt kérdés

Fogyni szeretnék, esetleg tudtok olyan módszert amivel főleg a hasamról tudék fogyni? És kb. mennyit kell fogynom ahhoz, hogy normális testsúlyom legyen?

176 cm és 70 kg vagyok. 14/L

2011. aug. 10. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Ideális súlyod van, nincs szükséged fogyásra. 14 éves korban egyébként sem kellene fogyózni.

Próbálj meg egészségesen étkezni (napi ötször kevesebbet, sok zöldséget, gyümölcsöt, lehetőleg sovány húsokat egyél) és kezdj el sportolni:)

2011. aug. 10. 12:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 180 cm vagyok és kb. 70-72 kg voltam. Nekem a hasammal nincs bajom, hanem a combommal (volt). Lefogytam 65 kg-ra, így már jobban érzem magam. HA fogysz, egy idő után mindenhonnan megy le. (Sajnos először a ciciből...)
2011. aug. 10. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet helyileg fogyni. A te korodban fogyózni eléggé veszélyes, úgyhogy ahhelyett inkább próbálj meg egészségesen étkezni, kevesebb édességet enni (vagy egyáltalán ne, az a legjobb), nem nassolni és sok vizet inni (és cukrosat nem).

Ha kihúzod magad rendesen, tehát mellkasodat kitolod, vállaidat hátrahúzod és nem jársz görbén, akkor a hasad automatikusan behúzódik kicsit és azonnal kisebbnek fog tűnni (te meg vékonyabbnak és szebb lesz a járásod is).

És még valami: felülről nagyobbnak tűnik az ember hasa, mások nem úgy látják, mint te... Ez hülyeségnek tűnik, de igaz, én mindig úgy látom, hogy azért van egy kis pocim, de mondták már, hogy milyen szép lapos a hasam. Meg is voltam lepődve, mert egyáltalán nem olyan lapos az, de fotókon meg elölről tényleg nem látszik...

2011. aug. 13. 00:41
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat ! (:
2011. aug. 13. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Második vagyok. eszembe jutott egy jó megoldás, ami hatékony lehet. Láttál már fogyi nadrágot. Ez amolyan neoprém vagy miből van, és ha mozogsz benne (futás, bicajozás, stb.) iszonyatosan izzadsz. Nekem már egy használat után érezhetően más volt a bőr minősége. + karcsúsító krémet lehet utána használni. JÓ magas derékkel kaphatók, a hasra is ideális lehet. Árat nem tudok mondani, ezer éve van nekem egy.
2011. aug. 15. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!