Hogyan kaphatnám vissza az eredeti önmagam?
Figyelt kérdés
14éves koromban felvettem egy nyávogós stílust, amit nem tudok levetni, 30 év eltelt, de még mindigtini hangon beszélek. Akkoriban más valaki akartam lenni, nem tetszett a hangom, nőiesebbnek találtam a magasabbat,és felvettem egy finomabb stílust. Talán azérttettem, mert álandóan kritizált a környezetem, hogy pokróc vagyok, nem vagyok elég nőies. Utálom ezt az idegent bennem, én nem ez vagyok.2016. dec. 3. 18:23
1/5 anonim válasza:
Ahogy akkor rá tudtad magad szoktatni erre a stílusra,úgy most le is tudod szoktatni magad.
2/5 A kérdező kommentje:
Ilyen egyszerű lenne?
2016. dec. 3. 20:31
3/5 anonim válasza:
Gondolod,hogy akkor erősebb voltál? Vagy azt jobban akartad akkor?
4/5 A kérdező kommentje:
Azt akkor nagyon erősen akartam, mert minden áron el akartam fogadtatni magam. Ezt is erősen akarom, de nem biztos, hogy ellég hozzá az odafigyelés.
2016. dec. 5. 09:59
5/5 anonim válasza:
Az a baj,hogy igazából a környezetednek akartál megfelelni,pedig nem annak kéne. Hiszen magadtól nem tudsz megszabadulni. Döntsd el,hogy elfogadod így magad, vagy nem. Ha nem akkor igenis figyelj oda arra,ahogyan beszélsz,viselkedsz. Először piszok nehéz lesz,de bele fogsz jönni,mint ahogy belejöttél már régen is egy ilyen változásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!