A befőtt ként elrakott szeder vagy fagyasztóban tárolt mennyi vitamint veszít az eredeti friss állapotához képest?
Figyelt kérdés
2015. aug. 8. 21:17
1/2 anonim válasza:
A felfözött valamennyit veszít, de nem sokat, föként, ha rövid ideig forralod.
A fagyasztott (ebböl a szempontból) olyan, mint a friss. Az egyetlen, hogy kiolvasztva löttyedt lesz, ners fogyasztásra nem igazán alkalmas.
2/2 anonim válasza:
A fagyasztott ahhoz az állapothoz képest semmit, ami a gyorsfagyasztás megkezdése pillanatában volt.
A befőzés a megromlástól véd. A hőre érzékeny vitaminok már fővés közben lebomlanak. A többi is folyamatosan csökken, ahogy telik az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!