Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hol lehet kapni az eredeti...

Hol lehet kapni az eredeti összetételű Bionet balzsamot? Amit most árulnak ezen a néven, annak sem az összetétele, sem a hatása nem az. Gyártják még egyáltalán?

Figyelt kérdés
Nagyon régen használtam és fantasztikus volt minden bajra. Hiányzik.

2015. márc. 31. 12:41
 1/3 Nagy M. Gyöngyi válasza:

[link]

Ha a linken az első, tégelyesre gondolsz, akkor azt a Herbalance-nál Herbanet balzsam néven tudod megvenni. A cég a Bionetből vált ki 15 éve, és a receptet is vitte. Meg lehet nézni a dobozon. A hatása is olyan mint a régi Bionet balzsamnak. Nagggyon jóóó! A csomagolás is ugyanaz.

2015. márc. 31. 17:21
 2/3 anonim válasza:
Az előző információ a Herbalance cégről téves vagy szándékosan megtévesztő. A Herbária megpróbálta lekoppintani a Bionet balzsamot, mivel a piacát szorongatta. Néhány a Bionettől kirúgott hálózatépítővel közösen létrehoztak egy céget és "olyan-mint-a" terméket akartak/akarnak eladni. Ha te vennél pl. "olyan-mint-a-Coca-Colát" vagy "olyan-mint-a-Tokaji-Aszút", csak akkor dobd ki a pénzed egy ilyen sz@rra. A Bionet céget ealdták, nevet változtatott és azt a balzsamot sajnos már nem gyártják.
2015. márc. 31. 19:32
 3/3 Nagy M. Gyöngyi válasza:
Az összetétel ugyanaz, látom a régi és az új dobozon. A csomagolás szintén ugyanaz. Az illata is ugyanaz és a hatása is. Én 15 éve használom a Herbalance félét és ezt tapasztaltam. Innentől kezdve bármit lehet a különböző cégekre írni, én a jövőben is használni fogom. mellesleg a Herbária a gyártó, mint régen.
2015. ápr. 1. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!