Megittam egy egész üveg ricinusolajat és nagyon rosszul vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sajnos székrekedéssel küzdöttem es mivel 2 kanál 3 óra után sem hatott megittam egy egész üveggel! Folyamazosan hasmenésem van és már hányok is ! Ha bevisznek a kórházba a vér vagy vizelet vizsgálatba kimutatják a ricinus olajat?2016. nov. 28. 12:33
11/16 anonim válasza:
Basszus, kérdező...én székrekedésre holnap reggel akartam bevenni ricinusolajat! Az sem 100%-os? Miért hányhatsz tőle? A fontosabb, hogy miért száradnál ki tőle? A hányás ennyire nem szárít ki! Viszont igyál vizet.
Amúgy, délben írtad ki a kérdést, azóta lett hashajtó hatása a szernek? Jobban vagy?
12/16 anonim válasza:
Így erősen meg kell gondolnom, hogy bevegyek-e ricinusolajat. A kérdés alapján félek.
13/16 anonim válasza:
Utolsó, ha te nem vagy olyan idióta, mint a kérdező, és nem iszol meg egy egész üveggel belőle, akkor semmi bajod nem lesz. És nem tudom, mi olyan meglepő benne, hogy nem 100%-os, ez nem gyógyszer :D De amúgy a kérdezőnél is nagy valószínűséggel lett volna hatása, ha nem türelmetlen. Három óra után mit vár? Ha meg egy egész üveggel megivott, persze, hogy hány tőle, akkor is hányna, ha megevett volna egy üveg disznózsírt magában, vagy egy üveg étolajat.
14/16 anonim válasza:
Mondjuk műtét vagy vastagbéltükrözés előtt is ki kell üríteni a szervezetet, ennyit még kibír az ember kiszáradás nélkül.
15/16 anonim válasza:
Kiszáradásra nem a mentő segítség, hanem a víz.
16/16 anonim válasza:
pont ez a lényeg, hogy a ricinusolaj hatása, hogy filmréteget képez a bélfalon, így ott víz nem tud felszívódni, hanem az egyszerűen átfolyik az emberen... tehát ilyen esetben a víz nem megoldás a kiszáradásra,,, ilyenkor fogalmam nincs, mit tudnak csinálni az orvosok, én rostosat zabálnék kétpofára, hogy tisztítsa ki a beleimből azt a sok olajat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!