Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám meghánytatni magam?

Hogyan tudnám meghánytatni magam?

Figyelt kérdés
Néha hétvégenként többet eszek a kelleténél, és nagyon fáj a hasam, és olyankor nagyon szeretnék megkönnyebbülni kicsit, és valahogy akkor szeretnék hányni. Kipróbáltam azt hogy ledugtam az ujjam a torkomon, de nem tudtam tőle hányni hanem csak még rosszabbul lettem. Tudnátok mondani olyan módszereket amitől talán sikerülne hánynom ilyenkor?

2016. nov. 19. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Ujjadat/fogkefét dugd le a torkodon amíg bíród. Vagy sós meleg víz..

De remélem nem bulémiára készülsz.

2016. nov. 19. 14:22
 2/3 Molyember ***** válasza:
Ugyan, miért készülne ilyesmire? Ki ne szeretne a vasárnapi ebéd után okádni egy kiadósat? :D Kérdező, jól gondold meg, mit akarsz, és inkább előbb kérj segítséget, mert rohadt drága egy temetés.
2016. nov. 19. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez egy, nagyon veszélyes, komoly mentális betegségekhez és veszélyes állapotokhoz vezethet, kettő, maga a hányás is ártalmas a szervezetedre. Az autómatikus nyelőreflexed visszafele működik, a sav bántja a fogad és a szádat, nyelőcsöved... nem természetes dolog, ezért csak akkor fordul elő, ha a tested meg akar szabadulni valamitől, amit rossznak ítél meg, vagy beteg vagy.

Ne vedd rosszul, de egyél kevesebbet. Ha tudod, hogy nagy ebéd lesz, akkor egyél egy szelet pirítóst reggelire, vacsira meg ami jól esik majd... Az evés nem csak arra a 30 percre kell, hogy kihasson, amíg eszel, előtte várnod kell, utána meg jólesően visszagondolni, hogy milyen finom volt. De ha én túl sokat eszek, rettentő rossz arra az ételre gondolni, ami okozta a rosszullétet.

2016. nov. 19. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!