Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mivel tudnám magamat hatásosan...

Mivel tudnám magamat hatásosan meghánytatni?

Figyelt kérdés
Tegnap ettem vendégségbe spagettit, amihez a darált hús kb. annyira zsíros volt, hogy a tányéromban 1 centire állt a zsír.. :S Nem akartam bunkó lenni, ígyhát megettem. Éjszaka nem bírtam aludni, hajnalban is arra keltem, hogy nem bírom tovább, be fogok hányni az ágyba, rengeteg nyálam lett, végre örültem is, hogy kijön. Kimentem a mosdóba de semmi..:S Azóta nagyon rosszul érzem magam ha ülök, ha fekszek, ételt nem is kívánok. Mivel tudnám magamat meghánytatni, hogy kijöjjön?:S
2012. jún. 30. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Igyál tejet.
2012. jún. 30. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lenyúlsz a torkodba. Bár én nem tudom megcsinálni, de ez a leghatásosabb módszer:D
2012. jún. 30. 12:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy a tejet nagyon nagyon szeretem:D Bár most azt sem kívánom, szóval lehet legurítok egy pohárral..
2012. jún. 30. 12:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Második, sajna ha az öklömet nyomnám le sem tudnék tőle hányni :S
2012. jún. 30. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tegnap volt, így nem lenne sok értelme. A gyomorban kb 2 órát áll a tartalma. Az epéddel lehet gond, nem bírod a zsírosat. Szódabikarbóna könnyíthet a gyomrodon. Ma böjtölj egy kicsit, ne terheld a gyomrod. Igyál sok folyadékot és egyél ma gyümölcsöt vagy párolt zöldséget, ha tudsz. Holnapra jobban leszel.
2012. jún. 30. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
Hányni úgy kell,hogy evés után bemész a fürdőszobába,beállsz a kád elé,mélyen belehajolsz,és egyik kezed középső ujját olyan mélyen ledugod a torkodon ahogy csak bírod.Ha elkezdesz öklendezni akkor még egy kicsit tartod,és elvileg jönnie kell annak ami bement.Nagyon idióta dolog amúgy,nekem régen szokásom volt,igaz én nem anorexiás voltam,hanem "csak" bulimiás.De senkinek nem ajánlom.A te esetedben meg vszinű már késő a hánytatás.Talán egyél kovászos uborkát vagy savanyú káposztát vagy valami ilyesmit hogy rendbejöjjön a gyomrod.
2012. jún. 30. 12:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Inkább ma diétázom, hátha jobb lesz. Köszönöm mindenkinek!!
2012. jún. 30. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!