Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy legyek túl ezen az egészen?

Hogy legyek túl ezen az egészen?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 1 honapja lett vege egy 2 eves kapcsolatomnak. Azota fogytam 5 kilot,nem eszek,nem alszok. Rengeteget tanulok es semmi eredmenye rossz jegyeket kapok folyton.. es szamit a tovabbtanulasba. Probalom lezarni a baratom, probalok pozitivan gondolkozni de hianyzik es nem tudom masra gonsolni csak arra hogy mi lenne ha ...😭
2016. nov. 17. 20:33
 1/2 A kérdező kommentje:
Az a kerdesem hogy hogyan lepjek tul? Mert az iskolaban jol akarok teljesitani
2016. nov. 17. 20:34
 2/2 anonim válasza:

Próbálj meg másra gondolni...Megtörtént,ne okold magad,hisz az nem old meg semmit!Nyugodj meg,ha teheted beszeld meg egy közeli barátoddal a történteket,hidd el jobban fog esni azutan...

"Az önmagadba vetett hited sokkal fontosabb,mint a pillanatnyi körülményeid"

NE eröltesd se a tanulást,se mást,egyszerűen próbálj meg továbblépni,elfogadni ami történt.Ne az érdekeljen,mi lehetne most,mi lenne ha...Ettől nem jutsz előre,ahhoz hogy továbblépj élj a mának,ne a múltnak,ha önmagadban el tudod ezt fogadni,már egy nagy lépést tettél meg...

Remélem segitettem! :)

2016. nov. 17. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!