Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Terhesség vagy csak én gondolo...

Terhesség vagy csak én gondolom túl?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb 2 hónapja és két hete voltam együtt a párommal akivel megszakításos módon "védekeztünk". Múlt hónapban megjött rendesen, de előtte vettem egy tesztet kb 4 héttel az aktus után ami negatív volt,most pedig barna folyásom van pici vérrel,múlthéten megfázás miatt antibiotikumot szedtem,nemtudom,hogy ez határoz e valamit. De végig ott motoszkál a fejemben,hogy vajon nem vagyok-e terhes? 18 éves vagyok,én sem és a párom sem örülne neki,hogyha besikerülne.A hasam úgy érzem megnőtt,ami mások szerint csak szimplán az éjszakai evéstől van. Mégis azt hiszem,hogy terhes vagyok. Szerintetek ez a barna folyás mitől van? És,hogy lehetek-e terhes egy negatív teszt és egy rendes menstruáció után is?
2016. okt. 30. 19:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem,elég stresszes életmódot folytatok,plusz dohányzok. De most tesztet nem tudok venni és nem is akarok amíg barna folyásom van.
2016. okt. 30. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes.

Nem most kell megjönnie? Nem azért van most a barnázás? Lehet, hogy most kezd megjönni.

Ha nem jön meg, de van ilyen barnás váladék, akkor lehet valami fertőzés.

2016. okt. 30. 19:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Most kellene megjönnie,végülis megjött csak nem olyan mint amilyen szokott lenni,ennek a fertőzésnek akkor utána nézek. Kicsit a hasam megnövekedése miatt lettem ilyen beképzelős szerintem,mert különben semmi tünetem sincs,sem hányinger,stb...Barátom aztmondta,hogy ő idejében kihúzta,azóta nem mertem vele lenni.:(
2016. okt. 30. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Ennyi idő alatt nem nő meg a has terhességkor sem :D

Lehet, hogy az antibiotikum kúra miatt más kicsit most a mensid. De egyébként is lehet más. Nem pont mindig minden hónapban ugyanolyan.

2016. okt. 30. 19:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Mára elmúlt teljesen,sok barnás váladékom volt nemtudom,hogy milyen fertőzés lehet ez,de remélem nem terhesség.:) Köszi a válaszokat!
2016. okt. 31. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!