Hogyan bírjak ki négy órát pisilés nélkül?
A kérdés teljesen komoly. Egyetemista vagyok, aki havi egyszer hazalátogat. A probléma csak az, hogy 3-4 órát megy velem a busz megállás nélkül (hivatalosan csak hármat, de elég gyakran állunk a dugóban az autópályán vasárnap este), amit én sajnos nem bírok ki. Vagy sok átszállással megyek 5 órán keresztül, esetleg vonattal is, amin ugye van mosdó, vagy szenvedek négy órán át, mert nekem egy óra után már ki kellene menni, de kettő után már alig bírom. Ma négy órán át jöttünk, és mikor elértük az első lakott területet, ahol már megállhatott a busz, azonnal megállítottam, és inkább leszálltam, pisiltem valami bokorban, és eljutottam a város másik végébe helyi járattal, mert a maradék 20 percet már nem bírtam volna ki. Fizikailag rosszul voltam, izzadtam, remegtem. Utazás előtt elmentem wc-re, és nem is ittam már dél óta semmit (ötkor indult a busz), mert mindig ez van.
Van erre valami módszer?
(egyébként a munkahelyemen pl. simán kibírok két órát, és az előadásokon, amik 1.5-2 órásak, szintén nincs ilyen gond, nagyon kell ugyan pisilnem, de nem ennyire. Szerintem a busz rázkódása is "rájátszik")
Most hogy írod, hasonló problémáim nekem is szoktak lenni, én se bírom ki soha 4 órán keresztül ezt, szóval nem tudnám ezt az utat végigcsinálni. Saját tapasztalataimból kiindulva, én inkább a vonatot javasolnám neked, mert ott meg lehet ezt oldani. Nem tudom, miért esett ki nálad ez a lehetőség. Ott azért kultúráltan meg lehet ezt oldani.
Távolsági busszal még nem nagyon utaztam, de egyes buszokon elvileg van wc, esetleg megpróbálhatsz egy ilyet kiválasztani.
De mondom, 4 órán át én se bírnám ki.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Vissza bírtam tartani, egy csepp se jött ki, csak nagyon fájt már, és utána perceken keresztül csak pisiltem, egy élmény volt :D Semmi ilyen gondom nincs a hétköznapokon, igaz, akkor el is mehetek pisilni bármikor, amikor akarok (2-3 óránként szoktam, ha normálisan iszok).
Szerintem nálad ez idegi alapon történik. Gondolom előre félsz már, hogy majd nem fogsz tudni pisilni, aztán félóra múlva már betrippeled magadnak, hogy pisilned kell, és végül tényleg kell már... Legalábbis ha egyébként normális esetben nem jársz gyakran wc-re, akkor én csak erre tudok gondolni.
Én pont az ellentéted vagyok, mivel rengeteg vizet iszom, ezért normális esetben nagyon sokat járok wc-re, ha viszont utaznom kell, akkor minimálisra redukálom a vízivást, így simán bírom 6 órán át is.
Azt ajánlom, hogy tereld el a gondolataidat, ne félj előre, hogy milyen rossz lesz majd, ha tartogatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!