Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki kerem segitsen:?

Valaki kerem segitsen:?

Figyelt kérdés

Faj a húgyholyagom tehat pisinel kb este 10 kor kezdodott enyhe fajassal( felfazas gondolom . Volt mar de ez leirhatarlan)

Azutan mar azaz 2:31 ülok az agyban meleg parnan mert fekudve orditani tudnek egyre jobban faj a pisi + verzik .. felek

Nagyon roszul vagyok lazasnak erzem magam

2016. aug. 14. 02:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Vegyel be egy laz- es fajdalomcsillapitot, nem fogsz ebbe belehalni, tehat felesleges mentot hivni! Ha nagyon faj, akkor engedj meleg vizet es abba ulj bele! Nem art ha nagyon meleg, szinte egeti a borodet!

Reggel (vagy delutan, ahogy van nalatok a haziorvos) azonnal menj el hozza! Ha ilyen eros fajdalmaid vannak es lazas vagy, szinte biztos, hogy rament a medencedre, szerintem ez mar vesemedence-gyulladas! Tehat mindenkeppen holnap az elso utad az orvos legyen!

2016. aug. 14. 03:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Jo, most jut eszembe, hogy vasarnap van! Akkor hetfon menj a dokihoz, addig fozz le ugy 2 liter teat es idd meg, kozben a melegvizben ulj, vagy a jo meleg agyban! Illetve felvaltva! De a melegviz szerintem jobb! Es lazcsillapito!
2016. aug. 14. 03:06
 3/9 Malanana válasza:
Véres vizelet...nem lehet hogy vesekő vagy vesehomok eljutott a húgyhólyagodig ami felsérti a húgycsövet?
2016. aug. 14. 03:42
 4/9 TR75 ***** válasza:

Igen, ez lehet vesekő/homok, ami kijutott a veséből.

Sok folyadék, valami fájdalomcsillapító/görcsoldó nem árt.

2016. aug. 14. 03:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szèpen köszönöm mindenki válaszát :)

Igen sajna vasàrnap de anyuval reggel elmegyünk sürgősègi?? Nemtudom magyarul :/ es meglasuk mi lesz :) női orvoshoz ugye nemkell mennem??

2016. aug. 14. 03:59
 6/9 TR75 ***** válasza:

Jaja, sürgősségi vagy ügyelet.

Ha a doki úgy látja, úgyis beutal a nőgyógyászatra.

Nálunk hétvégén van orvosi ügyelet, kijárnak kocsival (nem mentő), esetleg, ha felétek is van ilyen, és nem múlik a rosszullét, érdemes kihívni.

Mindenesetre láz- és fájdalomcsillapító és görcsoldó szerintem nem árt (amikor vesegörcsöm volt, én egy dupla No-Spa + dupla Algopyrin kombóval gyűrtem le. Igaz, el is aludtam tőle, de amikor felébredtem, a fáradságon kívül nem volt más bajom).

2016. aug. 14. 06:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne várj hétfőig semmi esetre sem, mivel véres is a vizeleted és ennyire erős fájdalmaid vannak. Ma menj el az ügyeletre. Gyógyulást kívánok.
2016. aug. 14. 08:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Sztem holyaghurut. Egy - ket szem gyogyszertol mar jobb lesz nyugi.(en mindig tartok itthon(nolicint) mert egy idoben sokszor szenvedtem,es tenyleg valami pocsek erzes). Remelem sikerult a surgossegire eljutni. Jobbulast!
2016. aug. 14. 10:34
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Már jobb de anyu akkor is el akar vinni :)

2016. aug. 14. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!