Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vágdosom magam de le szeretnék...

Vágdosom magam de le szeretnék vele állni csak nem tudok. Hogyan tudnám abba hagyni? Valaki segítsen kérem szépen!

Figyelt kérdés
Nos ezt az egész önvagdosás dolgot azért kezdtem el mert az iskolában nagyon sokat bántottak engem nem apró beszólásokkal meg egyebekkel, azokkal nem törődöm igazán.Az egyik lány nem kedvelt azért mert én annak a fiúnak tetszettem aki neki is és ezek után elhatározta hogy ha egy kicsit is boldog vagyok ő már azt is tönkre teszi így szép lassan elkezdett olyan pletykákat terjeszteni ami eggyáltalán nem igaz és mindenkit ellenem fordított.Egy fiú van az osztályomban akit tényleg a barátomnak nevezhetek vele is csak baráti kapcsolatot ápolok, csak mindig megérti az én dolgaimat.Nos a történetre vissza térve az a fiú aki ennek a bizonyos lánynak tetszett nekem is bejött.Februárban össze is jöttem vele és majdnem év végéig tartott vele a kapcsolatom de akkor is nagyon durva pletykákat hallottam.Aztán év végén szakított velem a barátom ami nagyon rosszul esett mert nagyon szeretem őt még most is pedig ő is teljesen ellenem fordult és nem tudom, lehet hogy velem van a baj hogy ilyen érzékeny vagyok de nekem már ez túl sok volt és életemben előszőr elkezdtem vágni a kezemet most meg a lábamat, ez olyankor valamilyen szinten lenyugtat és nem is fáj.Öngyilkos nem akarok lenni arról szó sincs és figyelem felkeltésre se használom.Eddig még senki se látta meg pedig még suli vége előtt 3 héttel kezdtem és még így nyáron is bántanak és ez nagyon rosszul esik viszot a lábam már szörnyen néz ki és le akarok állni a dologgal de nem sikerül.Nagyon nagy akarat erő kell hozzá hogy ne csináljam amikor megint bántanak de kell valami más dolog amivel lenyugtathatom magam mert nem akarok tele lenni hegekkel egész életemben. Kérem szépen hogy csak olyanok írjanak akik megértik a bajom és akik már csináltak ilyet és sikerült abba hagyniuk mert nem vagyok kíváncsi a ,,hát te hülye vagy" és egyéb beszólásokra.A segítő válaszokat köszönöm szépen:)
2014. jún. 28. 19:44
 1/3 anonim válasza:

Hány éves vagy?

A penge nem sok mindent old meg, inkább beszélj az emberekkel és menj társaságba! :)

2014. jún. 28. 19:45
 2/3 anonim válasza:

Tedd bele a pengé(i)det egy pohár vízbe, aztán tedd a poharat a mélyhűtőbe.

Ha azt érzed vagdosnod kell várd meg, míg kiolvad a jég... mire kiolvad akkorra már lehet megnyugszol.. :)

(tapasztalat)

Ha szeretnéd dobj egy privit és beszélhetünk.

2014. jún. 28. 19:55
 3/3 A kérdező kommentje:
15 éves leszek ebben az évben..
2014. jún. 28. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!