Valaki segítsen! Cukorbeteg vagyok? 15/L
Miért zártad ki a pánikbetegséget?
Ennyiből egyáltalán nem állapítható meg, hogy mi a bajod.
"tegnap ebéd után megettem egy cukros, csokis sütit és akkor egyeltalán nem voltam rosszul, míg erre a sütire reggel rá se bírtam nézni"
Mert nem kívántad, ennyi.
"2 hónapja fél-egy óránként járok pisilni"
A gyakori vizelés rengeteg dolognak lehet az előjele. Nem iszol kávét, vagy energiaitalt? Mert a koffeinfogyasztás alaposan megszaporítja a vizelést. Lehet húgyúti fertőzés, de akár menstruációs időszak előtt is megnövekedhet a vizelési inger, vagy lehet egyszerű enyhe fertőzés is, amit a vizelet nem feltétlenül mutat ki.
A cukrodat mikor mérték utoljára? Mennyi volt az utóbbi 2-3 vérképedben a cukor értéke?
"Vizeletvizsgálatnál szóltak volna ha cukor van benne"
Kezdődő cukorbetegség a vizeletből még nem mutatható ki.
Kérdező: menj el a háziorvoshoz, és kérd meg, hogy csináltasson egy telejs vérképet!
menj el orvoshoz és kérj egy részletes vérképvizsgálatot. ha az éhgyomri cukrod magas lesz, akkor van esély rá.
tudok adni táplálkozási tanácsot is, hogy kerüld el a cukorbetegséget. foglalkoznod kellene vele.
valószínűleg egyáltalán nem tudod mi az egészséges táplálkozás, mert nem csak a csokissütiben van sok cukor.
és vérvétel nélkül nélkül valóban nem tudod, hogy az utóbbi hónapokban mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!