Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Test (főleg hát) izzadásával...

Test (főleg hát) izzadásával mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

De hasam, mellkasom, mindenem izzad :S Nem büdös, meg nem is az, hogy látszik a ruházatomon, hanem nagyon rossz érzés, hogy folyton úgy érek be a munkahelyre (gyalogolnom kell kb 200 métert, vagy nem is tudom...), mint akit leöntöttek vízzel! :S

A hónaljam az oké, van rá jól bevált deóm. De a többi testrész?!

2016. szept. 11. 00:11
 1/2 anonim válasza:
Stresszelni kell a szervezeted, pl. szaunával. Sokszor el kell járni, így hozzászokatni a magas hőmérséklethez, és szép lassan meglesz az eredménye a hétköznapi napokon, nem fogsz annyira izzadni.
2016. szept. 11. 00:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nemsoká hidegre fordul az idő, úgyhogy ezzel nem lesz már gond.

Én a "katonai" módszert alkalmaztam. Reggel hidegvízbe áztattam a pólómat, jól kicsavartam, hogy ne legyen ázott meg tapadós, csak nyirkos. Remekül tartotta a hideget és sokáig!!!

2016. szept. 11. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!