Mit kellene tenni, ha kaktuszfuge "tuskek" mentek a kezembe?
Figyelt kérdés
Tegnapelott este ettem, es jol megfogtam ott is, ahol nem jellett volna. Jo sok apro tuske a kezembe allt, de ketto kivetelevel mindet sikerult kiszednem csipesszel. Tegnap mar nem fajt sehol. Ma reggelre viszont az egyik icipicit, a masik kicsit jobban begennyesedett. A nagyobb faj is ha hozzaer valami Mi segitene rajta?2016. szept. 9. 16:09
2/3 anonim válasza:
Nem tudom mikor kaptál tetanusz oltást, védett vagy-e még, úgy tudom szúrt sebknél szoktak adni.
Amúgy áztasd be kamillás vízbe, míg jól felpuhul és utána lehet ki tudod szedni, majd jól jódozd be és tegyél rá gyulladáscsökkentő kenőcsöt.
3/3 anonim válasza:
Nem kell túlparázni ..... semmi baj nem lesz .Sokszor jártam így 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!