Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meghalt apa 1 éve a kezembe...

Meghalt apa 1 éve a kezembe szivinfartusba azóta nem érzem jol magam semmi nem olyan mint régen nincs jó kedvem fáradtvagyok szorongok félek nem tudom szeintetek keressek fel egy szihologust? 22/f

Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, mindenféleképpen! Így nem élheted le az életed!
2015. júl. 10. 12:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Magátol nem fog javulni soha ?? Minden reggel azt várom hogy jobb legyen de már 1 éve
2015. júl. 10. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, keres fel, de pszichológusnak kell írni. Nekem 2 éve halt meg, igyekeztem magam azzal vigasztalni, hogy ez az élet rendje, és jó esetben pár évtized múlva én is követem őt. Valamint vannak környezetemben emberek, akik szintén korán vesztették el valamelyik szülőjét. Mindenki a halálba tart, ki előbb, ki utóbb. Illetve kellenének melléd barátok, vagy barátnő, hogy kicsit elvonja a figyelmed, lefoglaljon.

Ha ott lennék melletted, vinnélek moziba, utazni stb. Ha van testvéred, akkor talán úgy könnyebb elviselni, megbeszélni vele.

2015. júl. 10. 12:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szèpen megprobalok változtatni csak az a baj hogy semmihez nincs kedvem
2015. júl. 10. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert kicsit depresszív a hangulatod. Társaság! Ne magadnak ülj otthon, s agyalj, mozdulj ki.
2015. júl. 10. 13:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2015. júl. 10. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!