Miért hallom a magas hangokat jobban, mint régen?
4 nappal ezelőtt ültem egy számítógép mellett kb másfél méterre, és arra lettem figyelmes, hogyha a géphez viszonyítva egy bizonyos helyzetben ülök, egy bizonyos pontban van a fülem akkor hallok egy nagyon magas hangot. Hasonlított a hallásvizsgálatos hanghoz amikor mérik az ember hallásának a frekvenciatartományát. Tényleg nagyon magas, mondhatni zavaró hangnak érzékeltem. Arrébb hátrébb kellett csúsznom a székkel egy kicsit, hogy ne halljam, mert zavart, ha visszahajoltam akkor megint hallottam. Sokat nem is gondolkoztam rajta akkor.
Viszont most itthon vagyok, és vezeték nélküli egeret használok. A felállás hasonló mint a számítógéppel, csak most az van, hogy amikor az egér jelet küld a vevőnek akkor azt hallom. Szóval ha megnyomok egy gombot vagy a görgőt görgetem akkor hallok egy magas hangot, ami szerintem azért van mert akkor küldi az adó a jelet a vevőnek.
Lehetséges ezt a hangot hallani, vagy esetleg ez csak egy véletlen, és a számítógép és az egerem is bárki számára hallható hangot bocsát ki?
Lehet, hogy így hülyeségnek tűnik a kérdésem, de csak azért tettem fel, mert pár nap alatt ez a második eset, hogy olyan eszköznek hallom meg a működési hangját aminek előtte soha.
A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!