Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Segítség, bepisiltem. Valaki...

Segítség, bepisiltem. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal pár alkalommal lefeküdtünk. A napokban meg megtörtént, ami 2 éves korom óta nem, bepisiltem. Egyszer álmomban, és egyszer, mert már nem bírtam tartani. Korábban mindig tudtam még egy annyit szorítani, hogy elérjek a wc-ig. Lehetséges, hogy attól van, hogy lefeküdtünk? És azóta mindig úgy érzem,hogy kell, de aztán nem jön semmi. Negatív kommentek nem érdekelnek, köszönöm előre is a válaszokat!

2016. szept. 10. 04:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha továbbra is maradna azállapot, próbáld meg az intimtornát.
2016. szept. 10. 05:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, szerintem hólyaghurutod van. Szedj rendszeresen tőzegáfonya tablettát, szex után mosakodj le alaposan és menj el orvoshoz, ő kivizsgál.
2016. szept. 10. 07:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia:) ne aggódj, ez bárkivel megeshet:) Valószínű, Hólyag hurut fertőzésed van, ilyenkor előfordulhat, véres vizelet, állandó inger, nehezebb vizelet tartás, elcseppenés:) egy kis intim torna lehet nem ártana, illetve, napközben, igyál sok folyadékot lehetőleg meleg teát ha lehet. Ez vízhajtó, és gyorsan kiviszi a baktériumokat a szervezetből, (de ne tartsd vissza hisz úgy könnyebben szaporodnak) és elvileg a sós fürdő is hatásos:) ha nem javul doki/nő nőgyászhoz kell fordulni, remélem erre nem kerül sor, sok sikert és kitartást a gyógyuláshoz, ha kérdésed van írj nyugodtan privátban:) jobbulást:)
2016. szept. 10. 14:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Begörcsölt éjjel a vesém és be kellett vigyenek a sürgősségire. Kiderült, hogy vizeletfertőzésem van és be van gyulladva a vesém. Valószínű, hogy valahol felfáztam. De kaptam antibiotikumot és helyrejöttem. Valószínű, hogy a bepisilés is ennek előjeleként volt. Köszönöm mindenkinek a segítséget, meggyó
2016. szept. 22. 16:22
 5/5 A kérdező kommentje:
*meggyógyultam :)
2016. szept. 22. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!