Megfáztam, és már másodjára bepisiltem.17 vagyok, és nagyon félek. Ráadásul anyukám aztmondta hogy pelenkát kell hordanom hétvégén estére, mert hétfőn bevisz a dokihoz. Mit egyek? Nagyon megalázónak érzem.
Tarhonyás húst, vagy amit megkívánsz..
De került a nagy víztartalmú ételeket.
Mármint úgy érted, hogy FELfáztál?
Azaz húgyvezeték-gyulladásod, hólyaghurutod van? Gyakran kell pisilni, fáj a hasad, fáj a pisilés?
Mert akkor egyrészt ne aggódj, a nagyon durva pisilési inger ilyenkor normális.
Másrészt NE VÁRJ HÉTFŐIG, menj az ügyeletre, adnak antibiotikumot és pár nap aatt túl leszel rajta.
"férfi ember vagyok"
Férfi ember nem írja le azt, hogy "teccik"
Elírtál 1-1 szót, előfordul, de akkor legalább próbáld meg nem keresztbe leszarni az anyanyelvedet..
17 éves férfi ember pedig kiáll a saját döntése mellett, mond meg anyádéknak, hogy nem fogsz pelenkát felvenni, mert nem vagy sem idős, sem pedig gyerek, a felelősséget pedig vállalod (magad után takarítasz, ha szükség van rá)
En is jartam hasonlo helyzetben, csak en onszantambol vettem inkabb fel a pelenkat. Sokkal jobb volt, sot ha hiszed, ha nem: meg kenyelmesnek is talaltam.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!