15 éves vagyok és heti kétszer mosok hajat de szerintem úgy zsírosodik hogy ez kevés jó lenne ha háromszor mosnám?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert azt hallottam hogy a túlzott hajmosás árt a hajnak és a fejbőrnek.2016. aug. 27. 20:43
1/5 anonim válasza:
Heti 3 hajmosástól még nem lesz baja. Jó minőségű samponnal mossad.
2/5 anonim válasza:
Lehet 3x, az még belefér, de annál többször inkább ne. A citromos samponok, kondicionálók hatásosak a zsírosodás ellen. Próbáld ki.
28L
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. aug. 27. 20:52
4/5 anonim válasza:
Ez a tul sok hajmosas art a hajnak dolog, onnan ered, hogy regen kenes, nagyon lugos ph-ju samponok voltak, amikkel valoban nem volt jo tulzasba esni. Ma mar mindennapos hasznalatra vannak a samponok. Toredezni a vege lehet jobban fog, de ha teszel ra hajveg apolot, semmi baja nem lesz. Foszfat-mentes, ph semleges samponnal meg aztan tenyleg nem lohetsz melle. Termeszetes, hogy a te korodban ennyire zsirosodik a hajad.
5/5 Yabu válasza:
Azért nem jó a gyakori hajmosás, mert kiszárítja a fejbőrt. Tulajdonképpen megvonja a természetes olajoktól, ráadásul pont az ellenkezőjét éri el, ugyanis ha kiszárad a fejbőr, a szervezet természetes mechanizmusa, hogy mégtöbb zsírt termel... Egyébként a fodrászok 10 naponta! ajánlják a hajmosást. Persze korfüggő, egyénfüggő, és függ attól, hogy mennyit sportol, vagy hol dolgozik az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!