Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok és heti kétszer...

15 éves vagyok és heti kétszer mosok hajat de szerintem úgy zsírosodik hogy ez kevés jó lenne ha háromszor mosnám?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert azt hallottam hogy a túlzott hajmosás árt a hajnak és a fejbőrnek.

2016. aug. 27. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Heti 3 hajmosástól még nem lesz baja. Jó minőségű samponnal mossad.
2016. aug. 27. 20:49
 2/5 anonim válasza:

Lehet 3x, az még belefér, de annál többször inkább ne. A citromos samponok, kondicionálók hatásosak a zsírosodás ellen. Próbáld ki.

28L

2016. aug. 27. 20:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. aug. 27. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a tul sok hajmosas art a hajnak dolog, onnan ered, hogy regen kenes, nagyon lugos ph-ju samponok voltak, amikkel valoban nem volt jo tulzasba esni. Ma mar mindennapos hasznalatra vannak a samponok. Toredezni a vege lehet jobban fog, de ha teszel ra hajveg apolot, semmi baja nem lesz. Foszfat-mentes, ph semleges samponnal meg aztan tenyleg nem lohetsz melle. Termeszetes, hogy a te korodban ennyire zsirosodik a hajad.
2016. aug. 27. 20:55
 5/5 Yabu ***** válasza:
Azért nem jó a gyakori hajmosás, mert kiszárítja a fejbőrt. Tulajdonképpen megvonja a természetes olajoktól, ráadásul pont az ellenkezőjét éri el, ugyanis ha kiszárad a fejbőr, a szervezet természetes mechanizmusa, hogy mégtöbb zsírt termel... Egyébként a fodrászok 10 naponta! ajánlják a hajmosást. Persze korfüggő, egyénfüggő, és függ attól, hogy mennyit sportol, vagy hol dolgozik az illető.
2016. aug. 28. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!