Nagyon gyorsan zsírosodik a hajam. Miért, és mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Másfél-két hónapja tart ez az állapot. Ha megmosom a hajam, másnapra már úgy néz ki, mintha legalább egy hete nem mostam volna meg. Ötletek?
25/N
2016. jan. 3. 20:25
1/3 anonim válasza:
Egészségesen étkezel? Váltottál sampont vagy valamit újítottál? Sapka miatt esetleg?
2/3 A kérdező kommentje:
Sem az étrendemen, sem a samponomon nem újítottam. Sapkát pedig csak akkor hordok, ha hideg van, hogy ne fázzon a fejem.
2016. jan. 3. 20:30
3/3 anonim válasza:
Mínél többször mosod, annál hamarabb zsírosodik. Én ezen keresztülmentem, 2 naponta mostam a hajam és oda jutottam, hogy már másnap zsíros volt. Akkor azt mondtam befejeztem, kellett egy kis idő mire megszokta a hajam az új rendszert de most heti 1x mosom (igaz már több év eltelt azóta) száraz sampont használtam, hogy azért mégse nézzek ki úgy.. Az átmeneti időszak nyilván nagyon kényelmetlen de ha a gyakori hajmosás okozza, akkor az a hajnak sem tesz jót és máshogy nem megy kimászni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!