Minden nap meg kell mosnom a hajamat mert ha egyszer kihagyom másnapra zsírosodik. mért van ez?
Figyelt kérdés
15/f2015. jún. 24. 23:36
1/7 anonim válasza:
-Kóla,
-Hormonok,
-Mirigyek(izzadás máshol,és ez a hajon is jelentkezik)...
...stb.
2/7 anonim válasza:
Hogy miert van azt nem tudom, de nem vagy vele egyedul.
En kozelebb vagyok a negyvenhez es amiota eszemet tudom mindennap mosom a hajam. Neha hetvegen nem, de akkor nem is megyek ki a lakasbol mert masnap reggel mar gusztustalanul zsiros. Mar megszoktam. Ha tudom, hogy olyan helyre megyek ahol nem tudok hajat mosni, akkor baseballsatyit becsomagolom.
Mondjuk te meg gyerek vagy, lehet hogy nem kene ilyen fiatalon.
En mar altalanosban is daueroltattam a hajam (tudom hiba volt, ismeros fodrasz ingyen csinalta, mostmar nem tudom vissza csinalni) es szerintem nekem az cseszte szet. De lehet hogy nem.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2015. jún. 24. 23:47
4/7 anonim válasza:
Én heti 2x mosom és nem zsírosodik. Biztos a hormonok tombolnak benned, hisz ez a serdülő kor. 15/l
5/7 anonim válasza:
Lehet,hogy pont azért mert minden nap mosod. Egyáltalán nem egészséges,max hezente 3x kellene.. Egy idôben én is mostam minden nap és akkor nagyon zsìrosodott,aztán csökketntettem heti 3-4 alkalomra és nem zsìrosodik annyira.. Am használj csalán vagy citromos sampont ..:) zsìrosodásra nagyon jòk.. 19/N
6/7 anonim válasza:
Próbáld ki az elseve multivitaminos samponját(a zöld az) és ha tudod h.nem mész sehova másnap akk.ne mosd hagyd pihenni a fejbőröd olyan 3-4 napig ha tudod.Egyébként a hormonok miatt van mivel serdülő vagy úgymond"tombolnak" a hormonok ,esélyes h.ez miatt van, az majd késöbb derül ki h. A hajzsírosodás alább hagy e.Sok sikert.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2015. jún. 25. 00:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!