Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Másnapra zsírosodik a hajam...

Másnapra zsírosodik a hajam pedig nem vagyok már18. mit tegyek?

Figyelt kérdés

30felé járok és még mindig ez a jelenség. A gondom az hogy táncolok is ..és könnyen leizzadok ..a hajam lassan hátközépig ér .Nem tudom és nem is akarom minden nap mosogatni, viszont így nem érezem igényesnek a megjelenésem .

Mindent kipróbáltam már a párszázforintos samponoktól a 7-8000res szettekig ,semmi nem segített ezen a problémán.

Két kérdésem lenne :

1. tudtok e valami jó praktikát amivel tényleg lehet ezen segíteni ?

2 honnan tudnék frizura ötleteket találni h szépen feltudjam tűzni akár ? mert mindig csak összefogom ,és akkor meg olyan szopott gombóc :S

Írjatok !

Köszönöm ! :)

2011. jún. 27. 06:12
 1/4 anonim ***** válasza:
eloszor is, kevesebb hust es zsiros etelt fogyassz,ne hasznalj csipos fuszereket,borsot. ne nassolj csokoladet. valassz egy jo minosegu sampont es mindig csak azt hasznald. ne valtogasd mert az is zsirosit.oblito vizbe tegyel tiszta natur citromlevet.kb.1 honap es helyre jon a hajad.
2011. jún. 27. 06:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a WU2 sampon fantasztikusan bevált! Nagyon sokat segített, pedig előtte folyton zsíros volt a hajam.
2011. jún. 27. 09:26
 3/4 anonim ***** válasza:
esetleg csinálhatnál olyan kúrát, hogy nem mosod meg a hajad 1 hétig és elvileg így későbbre zsírosodna. (kipróbáltam és egy nappal tovább bírja a hajam)
2011. jún. 27. 10:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Fodrászkellékesben kapható tojás ill. mandulasampont használok, tápláló mézes pakolással. Előtte nekem is könnyen zsírosodott a hajam, és azt vettem észre, hogy ettől a kombinációtól sokkal jobb lett.

HA ezt nem szeretnéd kipróbálni, akkor vannak alternatív megoldások, például az ecet, de a neten rengeteg natúr tippet találsz.

Ami még megoldás lehet, az a szárazsampon.

Frizuratippek: http://www.youtube.com/watch?v=h8N3s7O8l6k

2011. jún. 27. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!