Mennyi idő kell a szervezetnek, amíg hozzászokik a folytonos evés utáni hányáshoz?
Gondolom változó.
Előbb tönkremennek a fogaid, mivel állandóan gyomorsavban áznak, folyton felsérted a torkod, ami jó telep a fertőzéseknek, és pár évtized múlva ne csodálkozz, ha torokrákot kapsz (főleg ha az orális szexet nem veted meg, és benyalsz szó szerint egy kis hpv-t...). Meg a vitaminhiány miatt kihullik a hajad és öregszik a bőröd egy laza tíz évet. Most nem fog zavarni, de majd ha 25 helyett 35-nek látszol, akkor igen.
Úgy mondanám, hogy előbb jön az a stádium, mikor az örökös toroksérülések miatt véreset hánysz, és a fogak rohadása, és majd utána az, mikor már úgy is hánysz, hogy nem kell ledugni az ujjadat.
Én negyedik éve vagyok ez... simán tudok hányni bármikor, de csakis, ha ÉN akarom.
Ujjledugás? Ugyan már, ez lószr, nekem úgy nem sikerül sohasem... nem adok tippeket, a pszichológusodat meg rúgd ki és keress olyat, aki ért a szakmájához - akár orvos -, mert az, hogy ijesztget, minden, csak nem segítség, és a szakmaiság teljes hiányára utal.
Sürgősen keress fel másik pszichológust, főleg most, hogy hamarosan itt a szeptember, beindul a munka/iskola, nő a stressz...
Nekem csak akkor jött vissza 5 év bulímia alatt, ha egy nap sokszor (6-7 alkalommal) hánytam, de ilyenkor sem magától, hanem csak ha előredőltem vagy lehajoltam.
Remélem, meg fogsz gyógyulni!
A pszichológusodat pedig tényleg küldd el a rákba, mert ezzel semmit sem segít. Azt kéne inkább realizálnod a várható "mellékhatások" helyett, hogy miért csinálod ezt. Stresszlevezetés? Önbántalmazás? Undor?
Ha az okot sikerül megtalálnod, sokkal könnyebb elindulnod a gyógyulás felé.
~egy tünetmentes bulímiás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!