Szerintetek lehetne belőlem orvos? Lent részletesen.
Figyelt kérdés
14/L, (8dikas). gimnáziumba jelentkeztem. a 8.félévim 4.4 lett főtantárgyakból, 4.57 mindenből. 6-dik óta ilyen négyes átlagaim vannak, előtte mindig ötös. egy kicsit lusta is vagyok xD. kémiából 4es, bioszból 5ös (bár most évvégén lehet hogy 4es) lettem...szerintetek még álmodozhatok arról hogy orvos leszek egyszer? vagy az orvosoknak csillagos ötösnek kell lenni? létszi a bunkó válaszoktól kíméljetek. ez nekem nagyon fontos....2010. ápr. 18. 16:06
11/16 anonim válasza:
Majd még gimibe megláttod mi is akarsz valójában lenni... (:
12/16 A kérdező kommentje:
hát igen.. köszönöm az eddigi válaszokat:DD
2010. ápr. 18. 19:19
13/16 anonim válasza:
Azért vitatkoznék egy korábbi hozzászólóval, hogy az orvos jól keres!!! - ez vicc, higgyétek el, tudom, az vagyok! Kedves kislány semmiről sem késtél le , szép gondolat, hogy segíteni akarsz az embereken, még bármit megtehetsz, hisz előtted az élet! Ha megmarad a késztetés a gimi végére is, bátran vágj bele!
14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:DD
2010. ápr. 21. 18:11
15/16 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szóló kollégához. A fizetésünk olyan amilyen, de szerintem manapság tisztességes munkából igen nehéz jól megélni, szóval ne ez tartson vissza (bár az is tény, hogy az orvosis tankönyvek piszok drágák, komoly anyagi befektetés a családnak ez az egyetem). Ha úgy érzed, hogy itt a helyed, és megmarad ez a késztetésed, akkor hajrá - azt viszont tényleg vedd figyelembe, hogy nemcsak szakmát választasz, hanem egy életformát is. A jegyeid miatt ne aggódj túlzottan, felvételi előtt bele kell húzni, de azt a kutya sem fogja nézni, hogy 14 évesen hogy ment a suli. (Kezdő orvos)
16/16 A kérdező kommentje:
:DDDD ezt is nagyon köszönöm:D örülök, hogy orvosok is írnak.:)
2010. ápr. 21. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!