Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetne belőlem...

Szerintetek lehetne belőlem orvos? Lent részletesen.

Figyelt kérdés
14/L, (8dikas). gimnáziumba jelentkeztem. a 8.félévim 4.4 lett főtantárgyakból, 4.57 mindenből. 6-dik óta ilyen négyes átlagaim vannak, előtte mindig ötös. egy kicsit lusta is vagyok xD. kémiából 4es, bioszból 5ös (bár most évvégén lehet hogy 4es) lettem...szerintetek még álmodozhatok arról hogy orvos leszek egyszer? vagy az orvosoknak csillagos ötösnek kell lenni? létszi a bunkó válaszoktól kíméljetek. ez nekem nagyon fontos....
2010. ápr. 18. 16:06
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
az is érdekelne,hogy egy orvosnak pontosan miket is kell elvégezni...
2010. ápr. 18. 16:07
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem csak agyilag kell felkészültnek lenned, hanem lelkileg is. Az orvosok látnak ezt-azt, gondolj pl. egy jó kis boncolásra.
2010. ápr. 18. 16:13
 3/16 A kérdező kommentje:
a vért meg az ilyesmit bírom, bár tűt még nem merek beszúrni senkinek, pedig már próbáltam ( profi felügyeletével nem csak "úgy" ) XD
2010. ápr. 18. 16:14
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ott már buktad hogy" 1 kicsit lusta vagyok." Ha orvosnak akarsz menni, akkor felkell készülnöd a legnezebbre sokáig kell tanulnod.. és nem lesz hu de könnyű... Még csak általános iskolába vagy, majd meglátod hogy mi lesz a gimiben...
2010. ápr. 18. 16:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg minnél kevesebbet lustulni, és tanulni. És az orvosélet nem olyan, mint a Doktor House-ban, az a poénkodásról szól. Ajánlom a Life Network-ot, és szerintem a nyáron olvass el egy olyan könyvet, amelyet egy valódi orvos írt a saját tapasztalatairól. Motivációt ad.
2010. ápr. 18. 16:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem úgy ébredsz fel minden reggel,hogy orvos akarok lenni,gennyedző,vértköpő,fertőző,embereken segíteni,amputálni,műteni,és küzedeni a halál ellen gépekkel és kézzel,segíteni a fejlődési rendellenességgel született és sérült gyerekeken,addig ne akarj orvos lenni.
2010. ápr. 18. 16:31
 7/16 anonim ***** válasza:
Az orvosból most szerintem annyit látsz,hogy jól keres,de nem látod,hogy péntektől hétfő reggelig ügyel a kórházban.Nem látod,hogy nem telik le a munkaideje,hogy állandóan képzésekre jár,sosincs vége a tanulásnak,mert mindig új van.Jelenlegi bére egy jó szakmunkásnak felel meg,és akkor él jobban,ha elkezdi elveszteni emberi méltóságát és már csak a parapénzért dolgozik.
2010. ápr. 18. 16:35
 8/16 A kérdező kommentje:
hát tudom milyen egy orvosnak..kórházban is voltam és ott is láttam. és ismerősöm is kórházban dolgozik, ő is szokott mesélni, és gyakran bemegyek vele a kórházba ha vmi ügyet kell elintézni, és látok orvosokat. és járok is kettőhöz negyedévente, mert több problémám is van (endoklinológiára és gasztoenterológiára)
2010. ápr. 18. 16:41
 9/16 A kérdező kommentje:

Én nem csak műteni szeretnék, hanem gyerekorvos szeretnék lenni. vagy háziorvos. nem dr house női változata :) . de köszönöm szépen. könyvet fogok olvasni. meg azért nem úgy ébredeke fel hogy mindennap orovs szeretnék lenni, de amikor alsóba is egy óriás tapétára mindenkinek le kellett rajzolni mi szeretne lenni, minden lány pop-énekest meg színésznőt rajzolt, én viszont orvost.. (bár tudom hogy ez nem sokat jelent..) de azért szeretnék orvos lenni. :D

tanulni meg hát...megpróbálok:D mondjuk tényleg a gimnáziumi évek lesznek a fontossabbak, hogy ott hogy tanulok:D

2010. ápr. 18. 16:44
 10/16 A kérdező kommentje:
na mármint nem azért szeretnék orvos lenni, mert azt rajzoltam XD külön mondatnak értettem. szeretnék orvos lenni. így értettem XD ne h félreértés legyen ;)
2010. ápr. 18. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!