180 centi fiúnak 68 kiló rendben van nem?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy vékony vagyok, de én nem így látom2016. aug. 3. 21:46
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy rendben.
Én 43 évesen vagyok pont ilyen.
20 évesen ugyanezzel a magassággal 10 kilóval kevesebb voltam.
Egyébként ha vékony volnál, az miért volna baj? Nem egyen-emberek vagyunk: vannak magasabbak, alacsonyabbak, vékonyabbak, zömökebbek stb.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem sincs vele problémám, én jól érzem így magam, de sok mindenkitől megkapom hogy nem férfias és fel kéne szednem 10 kilót
2016. aug. 3. 21:57
3/5 anonim válasza:
Mondjuk így látatlanban erre nehéz mit mondani, kövér biztos nem vagy, de hogy ilyen súly mellett mennyi izom van rajtad... Azért az se a legjobb, ha normális a testsúlyod, de egyszerűen sehol semmi forma.
4/5 anonim válasza:
Persze, hogy megkapod, mert a magyarok 2/3 dagadt, különösen a férfiak. Szerintük az a normális.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez nagyon szomorú de tényleg így van
2016. aug. 3. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!