Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha így folytatom és akaraterőv...

Ha így folytatom és akaraterővel nem iszok, az működhet?

Figyelt kérdés
Alkoholproblémáim 4 éve jöttek ki, eleinte csak hétvégenként utána mindennap 1 sör két sör. Most már ott tartottam hogy mindennap 4.5 sör néha centes is , volt hogy nagyobb mennyiség is de olyankor rusnya beteg voltam másnap amit persze újabb piával enyhítettem. Most egy két hete valami megkattant bennem és egy kortyot sem ittam azt hiszem beleuntam , bár néha eszembe jut hogy jól esne de a másnaposság gondolata elűzi egyből :) Azt szeretném kérdezni hogy jó úton haladok így vagy segítséget kellene kérnem ? :/ Ha valaki hasonló cipőben jár meghallgatnám nála hogy megy :) 25/f

2016. aug. 1. 10:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azért az durva hogy izzadtam mint a ló akármilyen könnyű munkától meg kifulladtam hamar...előtte mómeg mint 1 robot úgy kentem...az is hozzátartozik hogy mindkét papám alkesz volt keményen egyiket elvitte 52 évesen hasnyál mirigy , másikat pelenkázni etetni kell annyira leépült..szerencsére szüleim nem isznak de sajnos tágabb családi baráti körben rengeteg nagyivó van..szóval kemény lesz...
2016. aug. 1. 13:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Kemény lesz, de nyilván intő példának se utolsók ezek a közeli rokonok.
2016. aug. 1. 14:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát igen :) Meg voltak már többször ilyen pár napos próbálkozások de mindig kezdődött 1 sör nem árt annyit bárki ihat egészséges is utána 2-3-4...és a többi.. bár 2-3 éve jóval nagyobb mennyiség lement mint mostanában 5-6 sör centes mellé. mostanában már csak 4 sör max néha centes is de k*rvára elég volt már belőle :/ Sajnos nagyon nehéz megállni , sosem gondoltam hogy egyszer ilyen lesz velem :)
2016. aug. 1. 14:47
 14/17 A kérdező kommentje:
ÉS igen kibírtam mais , bár estére olyan rossz depis kedvem lett ..hátha az idő segít :)
2016. aug. 1. 20:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sokkal keményebben toltam, kérdező. Masszív piás voltam, és valóban csak az akaraterő az, amire számíthat az ember. Ahogy előttem írták, az elfoglaltság nagyon sokat számít. Én amikor abbahagytam, a cigit is le kellett tennem, mert ha rágyújtottam, kiszáradt a szám, ha meg ittam egy kortyot, rögtön rá kellett gyújtanom.

Leálltam, vettem egy darab földet, hobbikertet csináltam. Hamarosan mér házat építettem rá (akkoriban még lehetett SK), és kiköltözött az egész család. Úgy volt, hogy csak nyárra, de annak elmúltával senkinek se volt kedve visszaköltözni a panelba, így aztán kint maradtunk. Hamar észrevettem, micsoda földöntúli boldogságot okoz nekem pl a levágott fű illata, vagy hasonló ilyen apró élmények. Ezekre kezdtem figyelni, és nem arra, hogy milyen jól esne a harmadik tál pörkölt után egy hideg sör. :-))

24 éve vagyok száraz.

2016. aug. 2. 15:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
*már házat
2016. aug. 2. 15:55
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, elkezdtem mozogni bicklizni kajára odafigyelés stb. Csak ne legyen olyan gyenge pillanatom.. tudom akaraterő de nagyon kemény soksor
2016. aug. 2. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!