Ha így folytatom és akaraterővel nem iszok, az működhet?
Én sokkal keményebben toltam, kérdező. Masszív piás voltam, és valóban csak az akaraterő az, amire számíthat az ember. Ahogy előttem írták, az elfoglaltság nagyon sokat számít. Én amikor abbahagytam, a cigit is le kellett tennem, mert ha rágyújtottam, kiszáradt a szám, ha meg ittam egy kortyot, rögtön rá kellett gyújtanom.
Leálltam, vettem egy darab földet, hobbikertet csináltam. Hamarosan mér házat építettem rá (akkoriban még lehetett SK), és kiköltözött az egész család. Úgy volt, hogy csak nyárra, de annak elmúltával senkinek se volt kedve visszaköltözni a panelba, így aztán kint maradtunk. Hamar észrevettem, micsoda földöntúli boldogságot okoz nekem pl a levágott fű illata, vagy hasonló ilyen apró élmények. Ezekre kezdtem figyelni, és nem arra, hogy milyen jól esne a harmadik tál pörkölt után egy hideg sör. :-))
24 éve vagyok száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!