Ha így folytatom és akaraterővel nem iszok, az működhet?
Engedelmeddel egy korábbi hasonló kérdésre adott válaszomat másolom be, mert nem volt kedvem előröl végiggépelni. A lényeg egyébként, hogy ha komoly az elhatározás akkor az már magában is jó útnak számít, csak legyen kialakult stratégiád, mert a nélkül heteken belül visszaesel. Ahogy lent is látod, nálam az elfoglaltság volt a kulcs. Az lehet bármi, nem feltétlenül a sport, csak az a lényeg hogy kösd le Magad. Gyógyulást kívánok!:
"Nálam a kulcs az volt hogy elfoglaltságot kellett keresni, úgyhogy azzal kezdtem, hogy vettem egy biciklit, elkezdtem azzal járni dolgozni. Eleinte piszok nehéz volt, emelkedőkön le kellett szállnom feltolni, meg izzadtam mint k**va a templomban.
Akkor még mindig esténként iszogattam, meg cigiztem is nagyon. Ahogy elkezdtem rákapni az ízére, egyre kevesebb volt az esti manna, inkább hamarabb lefeküdtem, hogy reggel korábban tudjak elindulni, és nagy kerülőúton menjek, hogy legalább 1 óra kemény tekerés meglegyen. Ahogy jött a rosszabb idő, váltottam spinningre, heti 3-4 alkalommal késő este, hogy mire hazamegyek totál ko. legyek és csak aludni akarjak, ne piálni.
Mostanra már eljárok futni, úszni, meg a bringázás is megmaradt. Vettem egy versenybringát is azóta, leszoktam a piáról, a cigiről, még a kávéról is, meg már a kajázásra is odafigyelek, tejtermékeket elhagytam, stb. (a betegségektől én is rettegtem egyébként)
Lefogytam vagy 15 kilót, jól nézek ki, több az energiám, jobb a közérzetem, 250%kal jobb a sex is, stbstb.
Valahogy nálam az volt a titka, hogy átbuktam egyfajta megszállottá, de a függőknek ez kell szerintem.
Ha meg akarod csinálni akkor meg fogod tudni csinálni, csak az első pár hónapban ne legyen kihasználatlan időd! Mindenhova tervezz be valamit, ha más nem akkor menj el késő este is sétálni ha nem tudsz elaludni, de ne legyen olyan, hogy van időd otthon azon gondolkodni, hogy egy sör belefér, mert az első pohár után már belefér egy pálinka is, az meg már rögtön kívánja a következő sört, stbstb.. ismered az érzést. Kösd le Magad, és nyomjad kemény fejjel amit kitaláltál, át fog alakulni a szervezeted a tisztulással, egyszer csak azon kapod Magad, hogy az lesz a rutin, hogy nem iszol. Kitartás!"
Lassmich Ruhe nevű felhasználó válasza:
Te igazán kemény ember vagy Lassmich Ruhe. Csak így tovább.
7 es köszönöm . nagyon rajta vagyok és megcsinálom :)
#8 as na igen az külön fejezet lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!