Nehéz fizikai munkában kezdtem el ma dolgozni, amihez nem voltam hozzá szokva és alig birom a karjaimat megemelni. Van rá esély, hogy ez holnapra elmúlik, ha folytatom a munkát? Vagy az is előfordulhat, hogy nem tudok majd nehezet emelni?
Figyelt kérdés
Muszáj lenne holnap folytatnom a munkát, mert nem szeretném ha elküldenének.2012. máj. 9. 19:58
1/5 anonim válasza:
Szerintem számíts erőteljes izomlázra.
2/5 anonim válasza:
Na de elfáradt és izomlázat érzel?
Vagy pedig a csontjaidat érzed fájósnak, tehát az izületekkel lehet gond?
Mert első esetben inkább a kellemes fáradtság lesz holnap meg némi izomláz, másodike setben pedig kéne valami kenőcs, és pihentetni, nem pedig tovább erőltetni, vagy ha igen, akkor csak módjával...
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem csak izomláz. A lényeg az lenne, hogy ugyanolyan magasra megtudjam emelni a dobozokat mint ma, és ne tűnjön fel senkinek, mert az elég kellemetlen lenne.
2012. máj. 9. 20:24
4/5 anonim válasza:
Az jó, ha csak izomláz. Akkor akaraterő! Rádolgozol még és szép lassan hozzászoksz!
Azért vigyázz, hogy túl nehéz emeléssel ne tedd tönkre magad egy életre, annyit nem ér meg!
És menj hamar aludni, hogy pihenj!
5/5 anonim válasza:
Holnapra még nem. Kell egy-két hónap, mire meglesz a szükséges állóképességed. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!