A barátom kipróbálta az ecstasy-t. Mekkora az esély hogy nem egyszeri alkalom volt, és továbbra is élni fog vele?
Szerintem az volna a helyes lépés, ha egy függő embert elsőzör is megpróbálnál elvinni pszichiáterhez, hogy segítsen neki leszokni, utána pedig kirúgnád. Hacsak nem akarod az életben majdan minden filléredet egy drogosra költeni, aki az anyag érdekében a gyerekei elől is könyörtelenül és gátlástalanul elveszi az ételre-ruhára való pénzt.
De te tudod. Ha annyira szereted, akkor úgysem ér semmit a józan ész szava.
Majd egyszer azon kapod magad hogy csak a cuccon jár az esze és mindent megtesz megszerezze azt... minden drogos jön a hülye kifogásokkal hogy egyáltalán nem káros, sőt a fű egészséges is, jönnek a becopyzott cikkekkel hogy miért is az, meg hogy alkalmazzák gyógyszerként is, igen.
Csak az a gond mikor már az ember bizonygatni akarja hogy mennyire is jó dolog ez és nincs ezzel semmi gond, akkor az már 1 jel arra hogy ő természetesnek veszi a használatot és mindent elkövet azért hogy bizonyítsa az igazát azaz semmi gond a cuccal.
Na meg természetesen leszól másokat hogy parások meg hülyék mert nem mernek kipróbálni 1 dolgot sem és csak a TV-ből értesülnek mindenről és tudatlanok.
Szánalmas az összes ilyen ember, nekem vannak ismerőseim akik szaros 14-16 évesen cuccoltak, elöször fű, utána jött a többi... nem csak fiúk, idióta lányok is.
Nekem ne mondja senki a drogosok okosodásért meg a filozófiáért csinálják a dolgokat... a törzsi szokásokat még megértem hisz hozzátartozik a kultúrájukhoz, hagyományőrzésből szívnak és azok az emberek tényleg meglátnak értelmes dolgokat, lásd: pszichonauták.
De egy nyominger 14-18 éves nem tud még semmit se csak kábul mint egy hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!