Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A barátom kipróbálta az...

A barátom kipróbálta az ecstasy-t. Mekkora az esély hogy nem egyszeri alkalom volt, és továbbra is élni fog vele?

Figyelt kérdés
már kb 1 éve füvezik, és erre nem is szóltam semmit. Most kipróbálta az ecstasy-t. Ez azért már jobban zavar.

2012. ápr. 18. 18:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És, hogy az előttem elkezdet gondolatmenetet folytassam; minden ilyen ember rombolja a környezetét is. A szüleinek, nagyszüleinek muszáj elviselniük, hogy lop tőlük, meg a többit, de te minek vállalnád önként? Itt nem csak az egészségről, meg a függésről van szó, hanem akár a közös jövőről. A 20-on évesek hajlamosak azt hinni, hogy sosem lesznek 30 évesek. De ez nagy tévedés. Egyszer csak azon kapja magát, hogy 28 éves, aztán nincs egy kanyi spórolt pénze sem, mert mindet elbulizta, elcuccolta. Szabadulj meg tőle, amég lehet. Úgy is ez lesz a vége, és csak elpazarlod a legszebb éveidet. Akinek már ecstasy kell, az nem áll meg a könnyű drogoknál. Más nem piálni fog, de az önpusztítás garantált.
2012. máj. 2. 12:50
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem hagytam ott. Sőt! 2 hete semmi, se cigi, se alkohol...visszatért a tornázáshoz inkább, és belátta ő is hogy a két dolog nem fér össze...vagy fog gyúrni, vagy marad a fű..én csak annyit mondtam neki, hogy szeretnék rá büszke lenni.. úgy látszik bevált ( lekopogva) :))
2012. máj. 2. 16:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A fűre nem lehet rászokni maximum az "életed részévé válik", aki tép azért teszi, mert szereti azt az érzést, ez nem para. Én is. Emellett fogyasztok ecstasyt is bulikban. Semmi után nincs függőségem, nem vágyakozom, iskolába járok, tanulok rendesen, nem lopok és a többi, ez egy gyökér sztereotípia, a drogoat (szerinteem) lehet ugy lehet használni ha tudjuk hol a határ. Ellentétben a barátommal, 3 éve vagyunk együtt, 1 évvel ezelőtt volt egy kemény 8 hónapos narkós időszaka, a kokainon keresztül a heroinon át mindent fogyasztott, napi rendszerességgel, Érzelemmentes volt, silány, nem hazudok, több millió ft-ot el**sztak a piti kis haverjával narkóra. De ez a korszak véget ért, végig mellette álltam, nem tudtam neki segíteni, mert ilyenkor nem lehet segíteni, hiszen neki kell eldönteni, hogy akarja-e. Emellett lelécelt Barcelonába szó nélkül 2 hónapra, de nem bánom mert ez út tökéletes volt arra, hogy MAGÁTÓL jöjjön rá, hogy helytelen amit művel, és hogy engem sem akar elveszteni. És nolám, lejött az összes anyagról, és egy éve tiszta. :) Szóval, ha tudjuk hol a határ bármit lehet csinálni azt gondolom. De ha belecsúszik... hát, nem tudsz sajnos mit tenni. Elég sok mindent megéltünk együtt ő is én is. és azt hozzá tenném h én 17 vagyok ő meg 20. De boldogság van és ez a lényeg. :) Narkózom, de sosem vallom magam annak, és nem is leszek olyan SOHA mint amilyen a párocskám volt, mert ez kemény elrettentő példa volt. Nem hiszem, hogy a havi 1x tabikat össze lehetne hasonlítani azzal amit ő művelt. Bár az igaz, hogy néha én is érzem h tovább mennék.... de nem teszem, mert nem akarom feszegetni a határt, és végképp nem akarom elveszteni az ecstasy adta szépséget. :)

Persze nagyon okos vagy, hogy nem hagyod a barátodat belecsúszni semmibe!! Nagyon helyes. Ne éld át azt amit én, ennyit kívánnék csak. De ha tiltod az sem vezet sehova (lásd az én példám):)

PÍSZ.

PÍSZ.

2012. máj. 9. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!