Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Félek, hogy meghalok! Mit tegyek?

Félek, hogy meghalok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Félek attól, hogy egyszer mindennek vége lesz, és nem élünk tovább.. Attól is, hogy ki tudja, melyik pillanatban kapok szívinfarktust, pl.

Kövér vagyok, így attól is félek, hogy hamarabb halok meg az átlagnál.. (100 kg vagyok)

Aludni is félek, ki tudja, mikor halok meg..

És már leéltem az életem mondjuk 1/3adát :'(

17/L

2010. ápr. 17. 20:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%

Jaj dehogynem!! Baromi sokmindent lehet csinálni kövéren is!

Pl fazekas korongozni, hegeszteni, ötvösködni, virágokat nevelni, kisállatokat tenyészteni, elektronikus ezközöket javítani..

Rengeteg mindent lehet csinálni az életben, nemhogy kövéren, még tolószékesen is lábak nélkül...

Nézz meg embereket akik félig bénák, és szájjal festenek...

Te meg itt Búslakodsz! Tanulj meg rajzolni!!

2010. ápr. 17. 21:10
 12/19 anonim ***** válasza:

Vagy tanulj meg hangszeren játszani..

Pl a szájharmonikázzáshoz nem kell semmi extra, nem kellenek hosszú újjak mint a gitározáshoz vagy a zongorához.

A hegedűhöz sem kell semmi különleges adottság..

2010. ápr. 17. 21:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha ennyire üres az életed és nincs semmihez kedved/kitartásod, akkor én inkább azon csodálkozom, hogy egyáltalán élni szeretnél és nem öngyilkos akarsz lenni...
2010. ápr. 17. 21:21
 14/19 A kérdező kommentje:

Szeretek élni..

Vannak barátaim, szerelmem, tök jó élni. Szépek a virágok, a fák, az állatok..

2010. ápr. 17. 21:40
 15/19 anonim ***** válasza:
19%

jajaja...egyszer vlége lesz mindennek, minden ami a tiéd volt, és amik/akik körülvettek, már nem lesznek, semmi sem lesz, de az élet megy tovább itt a földön, csak te már nemleszel részese, és nemfogod tudni h mi folyik itt...egyszerűen eltűnsz és soha többé nemfogsz tudni semmit erről a világról...fogadd el, ezaz élet menete.

fogyni pedig mindenki tud, csak nagyobb akaraterő kéne hozzá, nagyobb kitartás.

2010. ápr. 18. 01:16
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
öld meg magad,és véget is vetettél az állandó rettegésnek
2010. ápr. 20. 00:23
 17/19 anonim ***** válasza:
25%
én 120 kg vagyok 17 éves de annyira nem kövér mert gyurtam :D sz4rd le nekem a vérnyomásom 180 körül van nincs semmi bajom.. kurom a csajt ugyanugy mint másik ember
2010. jún. 21. 05:29
 18/19 anonim válasza:
elmehetsz szumózni vagy suliban beállhatsz kapusnak:O vagy játszál számitógépes játékokon:D pl: Counter Strike vagy CoD:D ezekbe biztos meghalsz egyszer a játék során de csak viruálisan igaziból nem
2011. jan. 10. 15:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Az utolsó egy hatalmas suttyó válasz...
2015. márc. 29. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!