Újra drogozik a párom?
Figyelt kérdés
3éve vagyunk együtt, és tudom, hogy 4-5éve az egyetem alatt füvezett. Elég furcsán viselkedik mostanában. Értelmetlen dolgokról gondolkodik, nagyon feledékeny lett és szétszórt. Elkezdett festeni, amit sohasem csinált, emlitette is régen, hogy neki nincs semmilyen müvészi érzéke. Annak ellenére egészen jó képeket fest, bár én nem értek az ilyesmihez, de tetszik amit alkot.2016. júl. 27. 11:18
1/3 anonim válasza:
Igen. Arra figyelj, hogy ne szintetikus szarokat vegyen. A fűvel semmi baj. 41/N
2/3 anonim válasza:
ennyiből még egyáltalán nem biztos... de próbálj meg beszélni vele, ha 3 évet kibírtatok csak megbeszéltetek már pár dolgot
3/3 Endr 72 válasza:
A fű is épp olyan drog,mint a többi,..Beszélj vele mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!