Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drogozik a párom! Mit tegyek?
Nemtudom, ha megkérnéd menjen, elvonóra megtennée, illetve utána tiszta maradnae.
De egy biztos..
Ha ő drogozik, csinálja te lépj tovább míg nem késő.
Könnyen meglehet, hogy olyat tesz amit megbán miután kimegy belőle a sok sz...r.
De akár az is, hogy te magad is azzá válsz mellette.
Már milliónyi példa volt rá.
Mit tegyél? Menekülj, amíg még lehet. Amíg nem ránt magával téged is. Amíg nem válsz függővé, amíg nem drogozza el a te fizetésedet is, amíg nem kell tanúskodnod miatta a bíróságon, és teszemazt terhesen végignézni, hogy börtönbe vonul. Mert ha nem menekülsz, ez a jövőkép vár rád.
24/N
Ja persze könnyen dobáljuk..
Alig hét éve drogozik, nemnagy űgy.
Hát... Nemtudom..
De egy biztos.
Én nemtudnék, úgy élni valakivel, hogy azon kéne rágódnom mi lessz ha ismét beszív.
Milessz akkor, ha belőtt állapotban engem is megpróbál rávenni, a szer re. (gyakori esetekben erőszakosak ilyenkor)
És még sorolhatnám.
De lehet én vagyok túl pesszimista.
Csak néztem filmeket, olvastam drogosokról, van valami fogalmam milyen nehéz letenni azt.
És arrol is, mekkora a leszokók aránya a visszaesőkkel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!