Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drogozik a párom! Mit tegyek?
Köszönöm mindenkinek a választ!
Viszont pár állítást korrigálnék, ha lehet. Nem 7 éve drogozik, 7 éve kezdte el, 4-5 éve hagyta abba, és most kezdte el megint. Nekem pedig nem a fűvel van bajom, hanem a kokainnal, az teljesen más. Füvezzen, ha akar havonta, kéthavonta, nem ez a problémám.
Engem biztos nem rántana le, kiráz a hideg minden ilyentől, még cigizni sem cigizek. A piálás is zavarna, és cseppet sem találnám jópofának meg viccesnek, ha minden nap csatak részegen érne haza, de nem így van. Alkalomadtán iszik, néha be is rúg, de nagyon is jól tudja, hol a határ a szánalmas és vicces részegség között. Nem szeretném elhagyni, viszont tudom, ha odáig süllyedne a dolog, meg kell tennem. Elvonóra biztos nem fog menni, ismerem. Próbálok ma este nyugodt, higgadt hangnemben értelmesen elbeszélgetni vele, hátha felfogja. Bár sejtem, mi lesz a válasza: ne aggódj, nem komoly, régen is le tudtam vele állni, nem leszek függő,csak lazítok. Egyelőre még talán így is van, hiszen én sem vettem észre, munkahelyén kitűnően teljesít, de mi lesz, ha eldurvul a helyzet? :/ Próbálok erre nem is gondolni, és még gyökerében elfojtani a dolgot. Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!