Tegnap es ma is ez mitol lehetett?
Figyelt kérdés
Tegnap lehajoltam es hirtelen elkezdett zugni nagyon hangosan a fulem elegge megijedtem. Volt mar elotte is egyszer ilyen. Ma megint pedig csak fekudtem mitol lehet ez? . Volt regebben olyan is h levert a viz gyorsan vert a szivem majdnem elajultam akkor voltam kardiologiai kivizsgalason minden jo volt. Ez most motol lehet?2016. júl. 26. 13:04
1/6 A kérdező kommentje:
?
2016. júl. 26. 13:39
2/6 anonim válasza:
Szerintem menj háziorvoshoz és az elküldhet valahova. Ha nem küld sehova, menj kórházba vagy valami, hogy teljesen kivizsgáljanak, ne csak kardiológiailag. Ja és kréj beutalót előtte, ha mész valahova.
3/6 A kérdező kommentje:
Szorongastol nem lehet?
2016. júl. 26. 14:13
4/6 A kérdező kommentje:
Voltam mar vele a haziorvosnal az elsonel es azt mondta ez sok emberel elofordul.
2016. júl. 26. 14:14
5/6 anonim válasza:
Én csináltatnék koponya vizsgálatot is, ha a kardiológián nem találtak semmit.
6/6 A kérdező kommentje:
Voltam azon is,ott is minden rendben. A fejem amugy se szokot fajni
2016. júl. 26. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!