Jobb oldalamon fájtak a bordáim, tegnap este megnyomkodtam, hogy nincs-e eltörve (nem erősen) és egyszer valami pattanást lehetett hallani, azóta sokkal jobban fáj, el van törve?
Figyelt kérdés
Mennyi idő és mit kell vele tenni, hogy összeforrjon?2011. máj. 17. 13:06
1/2 anonim válasza:
Első körben el kéne menni az ügyeletre egy röntgenre. Egyébként nem sok mindent lehet vele csinálni, ha nem kell műteni komoly elmozdulás miatt, akkor marad a fekvés.
2/2 Dodesz.. válasza:
Szia!
ha valami mozgást végeztél vagy valami miatt fájnak, akkor megzúzódott, nem törött el!
Nekem ugyan ez volt, amikor leestem lóról. Adnak rá gyógyszert, másnap már nem is érzed nagyon!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!