Tegnap este iszonyatosan rosszul lettem. Mi lehetett az oka?
Indult a dolog egy erős gyomorégés érzetével, melyet erős izzadás követett hirtelen legyengült állapottal, szédüléssel, támolygással. Közben a gyomrom is kavargott, egyszerre éreztem úgy, hogy "menten magam alá f*sok", vagy kidobom a taccsot.
Nagyon lassan múlt el, és csak úgy, hogy vízszintesbe kerültem (egy ideig még úgy éreztem, forog velem a világ).
Eddig kétszer fordult elő ilyen. Egy ilyen alkalommal kis időre el is ájultam.
Mitől lehet ez?
gyomorsav-problémára tippelnék. nekem nem szokott égni a gyomrom, talán kétszer volt ilyen,de az szörnyű érzés.
nálad már lehet, hogy kialakult valami fekély, fontos lenne elmenned dokihoz... meg ki tudja végül is mi a bajod.
Sok oka lehet, mindenképpen tanácsos lenne orvossal beszélni.
Lehet a vércukorszint leesése is, lehet idegrendszeri, így tényleg csak találgatni lehet. Szakember és kivizsgálás, én ezt javaslom.
Köszönöm a válaszokat!
Annyit még hozzátennék, hogy a másik két ilyen alkalomnál nem éreztem a gyomorégést előtte (nem tudom, hogy ez lénygeges információ-e).
Feltetlen menj el orvoshoz, de erdemes elobb elgondolkoznod azon, hogy mit ettel elotte, vagy pedig nem voltal-e ingerultebb, idegesebb elotte!
Lehet az etkezes miatt, de a lelki problema miatt is, s amikor Te erre tudod a valaszt, akkor mar Te is tudod ezt kezelni.
Nem ettem/ittam semmi olyat, ami szokatlan lett volna a szervezetemnek, eddig nem jelentettek problémát.
Én most semmi lelki problémán nincs, illetve a hétvége alatt semmi stressz nem ért, vidéken voltam, sokat pihentem stb.
A lelki problemanak ilyenkor nem lenyeg, hogy aznap fog megjelenni.
De amikor Te idegesebb vagy, es sokat toprengsz, de 1-2 nap mulva fog ez a gyomor problema megjelenni, akkor lehet, hogy van osszefugges.
Tehat Nekem stresszes volt a hetem, de szombaton mar elfogadhato es nyugodt napom volt, de vasarnap lettem rosszul!
Ilyen esetben lehet, hogy az elozo napok stressze jott ki Rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!